Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са доста надоле и гледат надоле.
ДАУ е доста надоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа нагоре.
РЕДА за днес счита, че, ако излезнат лоши данни
от Еврозоната спускането надоле ще продължи по
набелязаните цели. При очаквани данни може да
има и РЕЙДЖОВИЦА, а при неочаквани ШИШЛИЦИ!!!![]()
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3565-1,3575 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3596 и там да се реши дали ще ходи до 1,3625-1,3635(ИДЕИНО).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3549-1,3539 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3508 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3476-1,3462.
Имайте в предвид, че има зона 1,3482-1.3487 където дебнат
много дръти статични КАКИ!!!
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добро утро и от мене.
И аз ще гоня 2-3 села днес за по 10-12 точки. Все ще даде някое довършително движенийце.
Засега ще пия кафенце.
----------
На първо четене ми идва едно връщане до 1.3586 и там май ще търся късо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ДНЕС
ЩЕ ВИДИМ 1.3111 ИЛИ 1.3920
УСПЕХ!!!!.................................... ..........................
Последна редакция от alf : 01-11-2013 на 09:30
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (01-11-2013)
Дубрутру и от мен
Инженерна къса от снощи (със дизелов стоп) прибрана сабалентъ на +31 пипа)
Че основно сме надоле, ясно, ама кви скуизове ше има преди тво са не знай
Може пак дапресечем 1.36000, че тогава ... без позиция съм
Добро утро на компанията
ivoleon, спомни си, всички тези дни за какво точно се молеше - за спасение или за печалба и ще разбереш отговора.![]()
Безплатен обяд няма!
Happy68, Права си,за спасение се борех,но още не съм го стигнал......,е,малко остана..![]()
Добро утро и честит празник!
---------------------------------------------------------------------------------------
Доларчето днес е безкомпромисно. .................................................. ..................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?