повечето жени си мислят, че нямата и как така се немали кво да облекат, па гардероба видиш ли едвам са затваря![]()
а ти се грижиш за себе си, имаш фешан телефон и тн...ти ли нямаш дрехи![]()
според мен ти е пълен гардероба, па и каза, че си била скоро на шопинг с приятелка![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Fafa (25-10-2013)
АДИ ЗА МНООО ГОДИНИ !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко пи БА?![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv (25-10-2013)
Индексите:
Японските са много надоле(РАЗКЕКЕРЧЕНИ) и гледат нагоре.
ДАУ са доста надоле и гледат нагоре.
ДАКС е малко надоле и гледа нагоре.
Днеска РЕДА смята, че днес пазара ще го решат
данните от Германия в 11 часа, като има едно
на ум, че напоследък от Швеция и Холандия не
излизат много добри, но пазара не ги бръгне!!!
Вчерашната цел посочена в ПРОЦЕДИРАНЕТО 1,3830
вече е факт, да видим днес как ще е в петъка
денят на МАЙСТОРИТЕ!!!!)
СЪПРОТИВИТЕ в момента не са това което бяха!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3825-1,3835 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3860 и там ще се реши дали ще ходи на 1,3888,
което се явява дневна цел на цялостното движение
към 1,3911(ИДЕИНО), което е 50 Фибо от върха на 1,6036.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3795-1,3785 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3764 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3727.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
И втората графика показваща успешното ПРОЦЕДИРАНЕ
![]()
REDA (25-10-2013)
Напротив Вафлезнам че имаш много и ще ти е трудно да избереш най-доброто за мен, защото предполагам че шсички са шик
----------
Бачо хавътъ на 15м е 50/50. Една обърната чутура с цел върхът, ама пробият ли я отдоле че изкърти паркета![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО стига си мЪ БАЧОСВАЛ и увивал
около Фафлето като зъл гол ойлюф!!!
Дай да видим некои РОДНИНА дето е КРАСАВЕЦ!!!)
)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
За да иде над 1,3822 требе да падне 1,3811
и тва Г>Р може да се активира бръже!!!
Fafa (25-10-2013)