Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Щом си рекъл, пак ще даваш стоп, трябва да се съберат стоповете на 3790 бид сега и после вече ще трошим надолу.Няма да е така!!!
Направо ще го избушат!!!
РЕДА къс е от 1,37704!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Нещо си ми на контра от вчера.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Щото РЕДА много рядко иде МИСО!!!
Смятам да направя за обяд онова с пържените
картофки, яйцата, чушката, лучец, че и морков
да бутна да се пържат. Одобряваш???
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Абса сичко е под контрол!!!
РЕДА врътка обемите и дължините на
стоповете неприкъсното!!!
То това последното хем хубаво, хем лошо,
че много разхвърляно става!!)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
АлфРЕД, пазарОт реши нашия малък конструктивен утринен спор...
Много СОЛОМОНОВСКИ
МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ И ДВАМАТА СМЕ БИЛИ ПРАВИ... или поне отчасти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко да го слушам, от вчера ми е на контра, пък аз 5 поредни сделки на профит имам вече. Първо къс на дъното вчера, в най-добрия случай нулев стоп, после дълъг на върха, малък профит в най-добрия случай, после пак дълъг на пробива надолу, пак стоп, сега къс на първа корекция, ако се измъкне ще е добре.
Напрово днес - 4 точки у процедирането.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса ПРОЦЕДИРАНЕТО си излиза СУПЕР до тука,Ко да го слушам, от вчера ми е на контра, пък аз 5 поредни сделки на профит имам вече. Първо къс на дъното вчера, в най-добрия случай нулев стоп, после дълъг на върха, малък профит в най-добрия случай, после пак дълъг на пробива надолу, пак стоп, сега къс на първа корекция, ако се измъкне ще е добре.
Напрово днес - 4 точки у процедирането.
а РЕДА е все още на плюс от касираните!!!)
Nasko (24-10-2013)
драгата (24-10-2013)