Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (22-10-2013)
Жюв съм ми...не следвам сделки от около втората ми седмица в търговията...та от някъде 2г ще станат
----------
Рано е за къш....кюфтаците не са готови
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (22-10-2013), фицката (22-10-2013)
Чичо....ти за мене си един кармист-фаталист....още помня къде ми говори за кармата на един мой шот...
от скорошния ми богат опит...можем да те посъветваме да туриш нещо топло на коремчето...около пъпа....най много педя под него....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Кучи даде ли стоп ва и колко-------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (22-10-2013)
Аз дадох ......каквото взех, след това си го върах! Яд ме е ! Мислех в 17ч.да спра ама....лакумия!
ПП. Оплаках се- олекна ми!
фицката (22-10-2013)
Комарджииииииии таз вечер да не празнуваш с печена пуйка бре![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Днес 148 К при прогнозни
Deutsche Bank 170k
Bank of America 170k
HSBC 171k
Citigroup 180k
UBS 195k
JP Morgan 195k
Barclays 200k
Goldman Sachs 200k
Общо взето яко грешка всички, но пък ревизия на предния месец нагоре.
Общо взето се наемат шоферчета на камиони (което показва съживяваща се икономика), правителствените 20к + са със срок до 15 другия месец, после им изтича временната програма, демек декември ще се отрази на цифрата, търговия и временна заетост. Кофти заетост и по пера с изключение на търговията.
Повечето анализатори са вече убедени, че печатането ще продължи поне до март месец включително с пълна сила. Добавиха 3 нови месеца в прогнозата. То и индексите си го показаха.
Много бичо положение, сутринта мернах някъде, че клиентите на най-големия датски брокер са 9 към 1 късо в еврото със средна цена 1.3560. Отдавна масовката не е фалирала.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh,
тез пейроли ги извъртяхме , кажи нещо за Драги дали си чул за утре в предните постове те питах
утре със сигурност няма да влизам на пазара, щял да обявява нещо за стрес тестовете за банките в еврозоната![]()