бАЧО НЕЩО МЯСОТО СВЪРШИ .... БРЕ
как е при тебе..................
кога ще го колим
че само на зеленчуци не става
бАЧО НЕЩО МЯСОТО СВЪРШИ .... БРЕ
как е при тебе..................
кога ще го колим
че само на зеленчуци не става
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ко ми са караш, я не разбирам....
па и друго
като е големо, после нема да стигне времето да са ПИИ по едно![]()
га ша е заколението, нема ли ни поканиш да додеме да "помагаме" за ЙЕДЕНЕТО ?!![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бря ти пазаруваш ли МЯСО ил само чекаш да ти носят ?!
или ти си го пазариш, ма си е домашно и УБАВО МЯСО.....
и аз искам така, да си намеря от некой дет гледа и да си пазарим и СЛАНИНКА и МЯСО така от време на време...
друго си е да е ПРЯСНО![]()
завиждам ти благородно !![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ила ще те поразходят из Паламара(да си я гръмнеш ама требе си платиш
на мен един елен преди година ми прелетя над пътя
тамън се разминавахме две коли
онова добиче... леле като се сетя, тръпки ме побиват
муле дето лети ако не сте виждали ...
Вече 5-а година, откак почина дедата, който ме мъкнеше на лов от 9-10 годишен не стрелям по животни.
Там в стопанството дали продават убити, ако някоя дружинка не си го вземе?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?