Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
НАЗДРАВЕ КОРМЧИЯ
моята не е жива....
ма добре влаа![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
край с мечтите за световно първенство за пореден път
Ми купуваш си малц (последователно покълнал и след това изсушен ечемик) според сорта бира, който искаш да си свариш, подготвяш си 2 големи тенджери. Купуваш си хмел и пакетче дрожди, пак според сорта и вкуса, който гониш.
Мелиш малца, вариш го на доста сложна процедур на различни градуси, за различни периоди, ако те интересува, мога ти копна рецепти. Цедиш сварения продукт през тензух във втората тенджера, после пак вариш и добавяш хмеловете, според рецептата, която гониш. После охлаждаш на водна баня, демек в лиген у ваната.
Като го охладиш, развъждаш дрождите в един буркан с хладка вода. Демек пускаш прахчето от пликчето, те са бактерии и бързо се развъждат. Тука пак има важен момент, да не ги предържиш и да станат много гладни или пък да избързаш и да не са готови, пак си е по рецепти. След това наливаш заедно с варката в шишета от минерална вода по 10 литра. Отгоре се слага по един воден ферментатор и ги оставяш да ферментират примерно 10 дена, пак е според сорта. След това разливаш по бутилки с някаква въглехидрати на дъното, примерно захар, мед, аз сега пробвам със стафиди и подсладени вишни в някои бутилки и пак слагаш на хладно за 7-40-50 дни зависи пак от рецептата, после консумираш съвършенство.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (11-10-2013)