малиииииии 374 000
тез направо тавана удариха от безработни
давай евро и паунд![]()
малиииииии 374 000
тез направо тавана удариха от безработни
давай евро и паунд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го продадох еврака на 354о, стоп 3560, цел 3460.
Пристига ми завоалирано инфо, че днес ще се споразумеят в Щатите за бюджета, че и за тавана в едно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Требе да има някаква фундаментална причина за това.
Засега няма или РЕДА не я вижда.
За такива огромни разлики в десетки проценти
в стойността на валутата ГОЛЕМИТЕ се разбират
обикновенно предварително. Много взаимовръзки
има и е трудно сам човек да ги обхване всичките.
Големите баМки си имат цели звена със стотици
анализатори които правят това!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
продадено от 1.3610 без стоп лос с добавка сел на 1.3675
............................
и аз като Нафтата малко по-дълго обичам да вися
хайде пак музичка, ама този път да е по-съвременна
http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI
Безплатен обяд няма!
И аз имах такава но вчера на 1.3505 я прибрах. .................................................. ......
Всъщност като се замисля от тогава баш 3 къси прибрах. Добре го насякох това движение.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КЪСИ КЪСИИИИИИИИ УДРИ АБСААААААААА
фицката, АИДЕ
Донесоха ми 1 тавичка мусака и смятам да я офраскам пулината сега![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН