Стага бре ПРАСЬОООО!!!
С тег големи букви направо ми
бръкваш в здравето.
Виж ква грозотия става!!!!
То ПРАСИ кво разбира от красота ама,,,,,,,,,,,,
Стага бре ПРАСЬОООО!!!
С тег големи букви направо ми
бръкваш в здравето.
Виж ква грозотия става!!!!
То ПРАСИ кво разбира от красота ама,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-10-2013)
Нали и аз тва викам. Както си четеш ситен шрифт и изведнъж едни големи табели
п.п. РЕДА, ПРАСИТО направо те е същисало. В първите два реда, даже грешки си допуснал![]()
фицката (09-10-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз тъй. Таман ходих до съседката да й искам пари. Усмихвам й се и й казвам, пари ще даваш ли и такъв радостен я гледам, и тя радостна ми отговаря, ми ще давамЕййй това една усмивка какво прави, а
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Веднага позна.
После пак трябва да слизам и от другите да събера, че останалите явно ги нямаше и не отваряхаА Дълговете трябва да се плащат
Жената която чисти е супер точна. Сутрин идва по никое време. Като я видя ми се усмихне, аз й се усмихна, поздравим се. Входа винаги е чист![]()
фицката (09-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трейдър-събирач на дълговеВеднага позна.
После пак трябва да слизам и от другите да събера, че останалите явно ги нямаше и не отваряхаА Дълговете трябва да се плащат
Жената която чисти е супер точна. Сутрин идва по никое време. Като я видя ми се усмихне, аз й се усмихна, поздравим се. Входа винаги е чист
С тез усмивки....хммммм...таз чистачка да не я намерим под бюрото ти дорде търгуваш![]()
Oleg (09-10-2013)