Добро утро!
на кеф съм, а и все пак сме във форум за форекс залагания ....
зона 1 ключова по отношение на посоката, зона 0 е главната понеже там системно селваха от 7.11 насам , 3 е таргет зона при загуба на контрола в зона 1.
Карам по часовниковата стрелка, в точка 2 бях длъжен да пробвам с покупки сложих 1/4 дълги с готовност за добавки... ситуацията бе зряла за дълги и за това неуспеха на дългата ме накара да мина на къси. Минах, но ми праснах иначе така добре сложения стоп - обем 3/4.... тоя филм съм го гледал и този път вкарах 4/4 и сложих пак перфектно стопа, но вчерашния ден бе белязан с доста наглост и пак ми го чукнаха за 1-2 пипа. После пак, къси в серия от 2х 2/4 и хоп деня ми е нето +35 пипа към пълния обем, не е много в пипове, ама си е добре .... друго какво... ми няма ... а, да добавя, не съм анализатор, да анализирам, а просто гледам и реагирам. Тези дето си планират посоката за дни напред не знам как го правят - сигурно научават от някой в аванс кой и с какъв обем в коя зона ще се активизира - явно тука във форума има доста инсайдъри, на които трябва да се радваме .... а бе де е Звънземното.............. на Малдивите сигурно.
![]()