МОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
РЕДА не е стъпвал на Герена от
момента когато видя Вили Вуцов
като треньор там, а преди ходеше
редовно. Взеха му таз радост.
РЕДА знаеше какво ще стане нататък
и затова престана да ходи. Сега вече е
финалния етап на процеса. Той ще завърши
или със смяна на сообственника, или с това
Обора на НАРОДА да престане да съществува.
Не е далеч времето де. Няколко месеца,,,,,,.................................................. ......................................
Фибо....мибо....грънци
Вий ченгетата откога станахте НАРОДА бреМОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
РЕДА не е стъпвал на Герена от
момента когато видя Вили Вуцов
като треньор там, а преди ходеше
редовно. Взеха му таз радост.
РЕДА знаеше какво ще стане нататък
и затова престана да ходи. Сега вече е
финалния етап на процеса. Той ще завърши
или със смяна на сообственника, или с това
Обора на НАРОДА да престане да съществува.
Не е далеч времето де. Няколко месеца,,,,,,![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е това се казва сила просто![]()
![]()
1 пип ти е 2 милиона
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми на реален акаунт може и толкова да не ти пуснатНямам ги, Реда. Но и не съм виждала друг брокер, при който е възможно отваряне на демо с такива суми. Направо събрах очи, че тук го позволяват.
Да не говорим, че на такава сметка експертчето за два дни ми заработи 113 000 гущера. Малиии, това да бяха истински пари...па ако се излъжат, следващите 2 седмици че си ги приберат, та и барабар с твойте милъоне
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
http://www.dnes.bg/world/2013/10/08/...comment-newest
А дано,ама надали...![]()
Фибо....мибо....грънци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.