Oleg (08-10-2013)
Oleg, нали ти отговорих....
===========================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ами аз точно в Русия съм го пробвала де - другите ядядха като невидели, а аз щях да повърна. Все пак, в реномиран руски ресторант се пробвах. Въпрос на вкусНappy68, хайверът е хайвер, ако е поднесен върху лед, ако е черен, (в краен случай червен хайвер от сьомга) и намазан на филийка истински руски черен хляб с истинско масло. И полят с малко лимонов сок. Опитай, пък да видим дали има вкус на гума.
Боже, това е такъв деликатес, че лиги ми потичат само при мисълта за това, дето го наричаш гума...![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (08-10-2013)
Японските са на текущи и гледат надоле.
ДАУ е много надоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущ и върви нагоре.
РЕДА счита, че горивото за курсо днеска
ще го даде търговски баланс и текуща сметка
на германците след малко в 9:00 часа!!!
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3545-1,3538
с цел зоната около 1,3517 и там ще се реши
дали ще има атака до 1,3481-1,3462, което
се явявя ИДЕИНА ЗОНА.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила е в зоната
1,3577-1,3591 за атака на зоната 1,3629-1,3646
и там ще се реши дали да се обират стопове в зоната
около 1,3666 , което се явявя ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
П>П>БАБА МЕЦА да става да казва
картинката на 4 часа на какво и МЯЗА!!!!
И това е което последва:
Успешно е
Чакаме за последващ екшън, но вероятно ще е или утре или последните два дни както бях споменал по рано днес.
REDA (08-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (08-10-2013)