гледам те постоянно говориш за тези жили.....незнам кой ти транжира пражолите....ама от мен да знаеш е ПИШМАН касапин.........обърни внимание как са мускулните влакна....това ще ти даде отговор как да си я нарежеш пражолата....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (08-10-2013), REDA (08-10-2013), toranagasan (08-10-2013)
фицката (08-10-2013)
Oleg, туряй пръжолата на МЕНГЕМЕТО.....доволна шъ останеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Със сигурност не е ПИШМАН касапин, това ти го гарантирам. Но хайде обясни ми как ще ми транжираш свински вратни пържоли без да останат жили ?
.....а уж аз съм ял какво да е.....
.....експериментирай....така или иначе има два варианта.....и от единия ще останеш много доволен......
ПП ПИШМАН касапин как беше лафа.....докът не видя не вярвам....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Извинявам се за включването , ама то там им е чара на вратните пържоли!!!! Като ги хване жегата от жарчицата , малеееее страх.....
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
Централната банка на Словения понижи прогнозата си за икономически ръст
08 октомври 2013 | 16:55 | Агенция "Фокус"
Начало / Словения
етоя и вторатаГЪРЦИЯ
ТОВА ЩЕ Е РЕФРЕНА НА ЕСЕНТА.................
ПТИЧЕТО СЕ ОБАДИ............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Да ви направя конкурсче-най-добрата домакиня сред трАдерите........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нappy68, хайверът е хайвер, ако е поднесен върху лед, ако е черен (от есетрови риби) , (в краен случай червен хайвер от сьомга) и намазан на филийка истински руски черен хляб с истинско масло. И полят с малко лимонов сок. Опитай, пък да видим дали има вкус на гума.Гледам, обсъждате си манджи и деликатеси разни - а дали ви е хрумвало, че яденето е разпределено на географски райони - каквото има на място, това е най-полезното за пребиваване по тези места. Аз лично не понасям префърцунените истории и си ям каквото ми е вкусно, демек, където и да съм, взимам нещо, което хем да подхожда на БГ-вкуса, но и да е от местната кухня. Не винаги е успешно - примерно Германия, ама .... това е положението.
Хайверът за мен има вкус на гума - направо си ми е отвратителен- говоря за доста скъп вариант, предлаган в Русия.
Боже, това е такъв деликатес, че лиги ми потичат само при мисълта за това, дето го наричаш гума...![]()
Джей, не ми каза, как ще транжираш свинска вратна пържола да остане без жили.