Бомбе, кога бях на 20 имах големи амбиции и мечти. Сега искам топла храна, сгодна жена и по 5-10к€ на месец да си покривам разходите и да не се притеснявамХАХАХАХАХА Еййй готов отговор имаш на всичко значи. Слушай сега да правим една сделка. Аз ще те отменя месец два с контрите, а ти ще започнеш само трендове да търгуваш. Че летния рейндж привърши и да можеш да направиш малко пари до Нова година. После ще ти кажа кой остров да наемеш за новогодишното парти
П.П. Това е по повод на твое изказване за златото, че боляло като контриш![]()
Там разните острови, яхти й ролсове да ги използват властелините с по 3М на година и онези с милиардите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На тва има алтернатива и дори не е необходимо да се мъчиш да вадиш по 5-10К
ЗАТВОРА
Храната е топла, има надзирателки, покриват ти всички разходи и няма за какво да се притесняваш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (03-10-2013)
Нещо си са сбъркал от вчера......сериозноснощи се размекна и подари цвеКе, сега говориш че не щеш милиони
тия работи да не ги пише МАЕСТРОТО, а не ОЛЕГ......пък двамата да са в конфликт нЯщо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-10-2013)
Наско, студено е, духа силен вятър, слънце няма, мокро е, вече съм с вълнените чорапи. Идеята да изпия чаша вино добива все повече смисъл![]()
Чадо, сетих се за разговора ни за хеликоптера, колко мина оттогава 2 години. .... после малко може да се поотпусна, да си пообщуваме, нямам син и си ми като син, ако ми стигне ойрото таргета разбира се ще ставам за общуване , иначе няма да общуваме нормално
![]()