«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf,
ко се чудите САЩ са във фалит, може никога да не отвори американското правителство повече
тия трилиони които дължата, кредиторите ше пият по една студена водичка и толкова![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро и на теб!!!
Ей ХОМЯК балата слама намокри
ли се, че така пожелаваш???
----------
Дизеле яйде моля ти се!!!!
Не са във фалит, а с неприет бюджет!!!
Същото може да стане и по територията,
ако Атака пак отидат на "посещение" нейде.
Пък се бяхме разбрали за 2-3 поста дневно,
че си като развалена латерна!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
КРЕДИТОРИТЕ са си добре ще придобиват акции в щатски фирми................и стоки от американският пазар..............
тия щатите са голема работа...................................
----------
то вече ги спаси............................
сега ще ги спасява целият свят.......................................... .....................
ашколсун...............на бернаки и сие.................
----------
европеиските индекси...................и еврото..........
заминават................у лево...............................
меркел кандисва.............и не се кандидатира за канцлер...................
еврооблигациите след нова година..............ще са факт..........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Индексите:
Японските са на текущи и РЕЙДЖОВИЦА!!!!
ДАУ е доста надоле и гледат надоле.
ДАКС е почти на текущи и вървят надоле.
Днеска най-важните новини до ранна ИКЕНДИЯ са
PMI-та от Еврозоната, като РЕДА е почти убеден,
че на французите ще излезнат по-лоши от очакваните.
То може и на германците да се случи, но не се знае!!!!
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3587-1,3576.
При преодоляване на което целта на курсо е 1,3550.
Тука ще се реши дали да продължи до 1,3504,
което ниво се явява за ИДЕИНА ЗОНА за днес.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила е в зоната
1,3617-1,3627 и при успех там ход за 1,3656-1,3666
където ще се реши дали ще има 1,3710 което е и ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Реда, туряй цайситеДобро и на теб!!!
Ей ХОМЯК балата слама намокри
ли се, че така пожелаваш???
----------
Дизеле яйде моля ти се!!!!
Не са във фалит, а с неприет бюджет!!!
Същото може да стане и по територията,
ако Атака пак отидат на "посещение" нейде.
Пък се бяхме разбрали за 2-3 поста дневно,
че си като развалена латерна!!!!. И на мен отначало ми се виждаха някакви плъхове и мишки на аватара на Драгата (ти ги наричаш - Хомяци ) , ама не би ................. Това , баце , са Мечка и Бик , поготвящи се за дуел с револвери . Което пак са си Жиуотни ..... , ама не са Хомяци ..............
![]()
![]()
Индексите:
Японските са на текущи и РЕЙДЖОВИЦА!!!!
ДАУ е доста надоле и гледат надоле.
ДАКС е почти на текущи и вървят надоле.
Днеска най-важните новини до ранна ИКЕНДИЯ са
PMI-та от Еврозоната, като РЕДА е почти убеден,
че на французите ще излезнат по-лоши от очакваните.
То може и на германците да се случи, но не се знае!!!!
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3587-1,3576.
При преодоляване на което целта на курсо е 1,3550.
Тука ще се реши дали да продължи до 1,3504,
което ниво се явява за ИДЕИНА ЗОНА за днес.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила е в зоната
1,3617-1,3627 и при успех там ход за 1,3656-1,3666
където ще се реши дали ще има 1,3710 което е и ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
REDA, спокойно могат да те вземат към някой брокер да им правиш анализите бре,бравос
поздрав за всичкото Ж. у форума![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
babaMETZA (03-10-2013)