Аз редовно му съ сърдяАма днеска повече щот се шегува с рожбичката на Кучик
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
обясни ми
Защото ако имаш лик на куче, те възприемам за куче, не за човек. Не се шегувам
По същият начин с останалите животни във форума. Наистина не ги виждам като подобни на мен, макар да общуват и да не съм общувал с истински животни на български.
Айде да ви поздравя с една красавица:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
п.п. Фицката го възприемам за човек...ма то сигурно щото свинята е много близка до човека
Aaaaa, Koмарджито откри нова страница в стила си на писане![]()
фицката (02-10-2013)
Последна редакция от kmv : 02-10-2013 на 14:39
Реда, тук ли си бре ?!
Тоя по луд за вързване от теб бре!!!!
----------
така е - Carlosson, обаче оня който живееше на покрива..
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерцедес олицетворява напредък, иноваторство, престиж....И никога не съм твърдял, че съм Мерцедес. За разлика от ЖИУОТНИТЕ
Moга да си сложа лика на Карнеги например, но не ми харесва да гледам снимки на хора.