Бачо ти му ряза главата на врЪха,
а има и един чакащ ордер на 1,35666
с плитък стоп!!!
Днес не ме търси, че само с КУЧИК контактувам!!!!![]()
Бачо ти му ряза главата на врЪха,
а има и един чакащ ордер на 1,35666
с плитък стоп!!!
Днес не ме търси, че само с КУЧИК контактувам!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кучииииииииик питай Бачо що контри днеска ва....молим тече с мен не контактува
----------
КУЧИИИИИИИИИК МОЛИМ ТА ВАААААААСВЪРШИ МИ УСЛУГА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бишооооо ГЪЦЦЦЦ от тука, че много ШУМИШ!!!!
На мен ми пречиш, а ония МЕРТЕК КУЧИКА
не моиш го събуди!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тихо БА......полвин час приспивам малкия....ко се събуди ти го врьчвам ти да си чупиш главата.....
ПП РЕД напоследък прай таквиз работи....ма сигур щот има много пари....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Маестро, Олег, позволяваш ли да та запитам нЯщУ?Ако логиката няма маса и енергия, това не значи ли, че тя не съществува извън главите на хората?
фицката (30-09-2013)
Не ме интересуват философските творения на мисълта
РЕДА, да давам ли картинката, че ПРОЦЕДИРАНЕТО вече си даде целите и си е успешно, или да минат от два три часа, че тогава ?
п.п. В мозъка се осъщестяват непрекъснато биохимични реакции. Логиката и мисълта като цяло е следствие на такива реакции.
А докато дадена мисъл не окаже влияние на заобикалящата я среда е без значение дали я има или не![]()
Да де, нали туй ти казвам; логиката е мисловна конструкция, не обективна. Тя принадлежи (продукт е) на мисленето, не на действителността.
Всяка мисъл оказва влияние върху заобикалящата я среда. Фактът, че дадена мисъл те кара да се чувстваш добре или зле е показателен за това.
Да те запитам последно, ти вярваш ли в призраци?![]()
МАЕСТРО Олег ДАВАИ да видим как ще изглежда сега!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСИТО още ли е на дълги???![]()
Е туй клипче го видях преди години ........... и се насрах от страхДа де, нали туй ти казвам; логиката е мисловна конструкция, не обективна. Тя принадлежи (продукт е) на мисленето, не на действителността.
Всяка мисъл оказва влияние върху заобикалящата я среда. Фактът, че дадена мисъл те кара да се чувстваш добре или зле е показателен за това.
Да те запитам последно, ти вярваш ли в призраци?Добре, че от малкия бяха останали няколко памперса резерва, че да изкарам нощта
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Май трябва да се уточните за коя логика говорите по-конкретно...............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark