Kaто започна да изкарвам от 5К€ нагоре месечно, ще проверя това което казватеНовак ти е отговорила....
примерно...
мога да ти дам пример с класически обувки за костюм на Zegna....
на пръв поглед съвсем обикновенни...
ама като видиш и докоснеш кожата....се едно докосваш бебешка кожа човек...
да не говориме че са изключително леки и удобни....
а това, че се спънеш у некоя плочка ествествено, че ще се обелят![]()
драгата (26-09-2013)
ААААА, грешка тая мадама трябва да се покани така
Все пак е свикнала на някво увлажнение, познава изтъкнати хирурзи, също така и много, мнооооооооооого състоятелни хора
кога се разньнежи, щото е спешъл, мой да и се пусне квото ти е кеф, примерно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (26-09-2013)
добрю утро!!!!Искам да попитам ГЛАВАТАРЯ на темата за една случка дет ми са случи преди малко...
как са прибирах в тъмната улица и едно КУЧИ като изкочи от един двор и ма нападна и искаше да ма УХАПИ...ама не беше пиено...
та само ма ЛАЯ СВИРЕПО и не посмя да дойде да са пробва да го ритна в главъта ...ма се пак искам съвет ко трябва да са прай в такива ситуации...и тъй като тва е темата с най-много Ж. па и ГЛАВАТАРЯ е опитен със секакви Ж. та за тва да са допитам до него
първо да кажа....."....в казан си се пекла....по тръбичка текла...."
така по темата....давам отговор....дет се вика от първо лице множествено лице....кучитата мразят зверски цигани и пиени хора....в останалите случаи давам акъл как да си берат гайлето (кучитата)....молим хора със слаби сърца да не четат....говорим за кучита от калибър по голем от пинчер и булонка....и явна опастност за живота.....
вариант 1 (хуманен) - кучето злобее и се нахвърля срещу вас....при явна невъзможност да се гепа за гърлото поради ред причини се подава предмишницата да се захапе...с другата ръка се поставя върху врътЪ и с рязко движение се натиска докато се чуе пук и настъпва тишина.....
вариант 2 (моя) конкретния пример немска оФчарка дългокосместа....хваща се по козината под ушите от двете страни.....и с устата се отхапва гъбата...онуй черното на носа...малко по шумен вариант щото се чуват хрипове докато кучито се дави в собствената си кръв......
вариант 3 (малко пиено и ядосан много).....кучито се катурва настрани.....в ръката се държат ключове.....като бокс....порва се доле от нежното.....по корема....и се бръква от там нагоре до под гръдната кухина да му стиснеш сърцето докато тупка....доста по шумен вариант щото животното квичи доста....
================================================== ======
видехме че и за парцалки си говорите....язе съм поносил туй онуй.....и казвам че разлика има....просто зависи от акъла парата и кефа.....най голяма е разликата в обувките....еле пък спортните....в найктаун на оксфорд стрийт на екипите оригиналните на интер пишеше made in Bulgaria...и несамо на тях....като влязох в първите си хубави високи матаронки...времето спря....след 5 години носене и спорт....минаха още 3 досега но вече рядко и то по баири и паланки основно риболов....в калта и снега вода не пускат още....
ПП бах от кога ги не бех слушал тез диванета.....
Последна редакция от JaY_Z : 26-09-2013 на 01:35
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (26-09-2013), драгата (26-09-2013), nomad (26-09-2013)
Добрю ютрю)
СТАВАИ и се СТРОЯВАИ!!!!
Да не чувам мрънкане в СТРОЯ!!!!!!
Снощи като се КИКЕРЧИХТЕ начело с
ПРАСИТО добре ви беше нали, а
що не спахте, а слушате ВЕРОЛОМНИКА!!!!!!
Бегоооооооом МАРШ!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
давай долареееееееее 1.34000
нема мърдане , ше пада днеска , истината лъсна че сме надолу![]()
ДОБРО УТРО.......................................... .................................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ари уА МЕРТЕЦИИ![]()
![]()
ари че оЙрото, че тества върхо днеска![]()
или поне така си мислим![]()
кат за начало @3559
успешен ден на Ж.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (26-09-2013)
Eй само ЖИУОТНИ се разписват тука
Само Дизела е ХОРА, ма той НАФТА е!!!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Алфи ади бря!!!
Пусни некоя ИМПРЕСИЯ за евро>долар!!!![]()
Добрю ютрю.
И кво? Днес от къде ще я зафатаме?
Или тя няс ша на зафата.
Първо кайвето.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (26-09-2013)