По кое ?
Как да разбера, че една риза струва 250лв, а не 30лв ?
Честно ти казвам, разлика не направих. Ако не бях видял цената, по-нищо не ми заприлича на риза която е 20 пъти по-скъпа от ена обикновена такава. И при обувките също не виждам разлика освен в етикетите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Т.е. подметката им не е твърда ли ?ами аз от това което имам впечатление
тази от 700лв е като излята за теб...
не ти прави мазоли, след цял ден на крак с обувките като се прибереш и ги сабуеш не се чувстваш се едно си носил некви "танкове" на краката си...
и не на последно място са много издръжливи...
аз имам обувки които на реална цена струваха 620лв (аз не съм дал толко пари обаче)
и вече 5-та година ще ги нося...
за удобството пак ти казвам, не искам да коментирам
Питам за класически обувки които се носят с костюм
И с такива обувки можеш да ходиш без да ти умалеят краката ?
Кожа вид, обработка, вътрешно изпълнение и от какви материали, подметка материали и т.н..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на някой марки само имената сами говорят за качеството...
едно е да идеш да си купиш риза на Zegna на илиенци за 30лв съвсем друго е да идеш в Zegna и да си земеш риза от бутика за 300 лв...
самото влизане в бутика и атмосферата вътре е съвсем различно...
има служебен абонамент за клиентите си...
персонала е изключително компетентен...
разликите са огроми...
отношението към клиента е на изключително високо ниво....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
един чифт обувки веднъж в седмицата, да не кажа на две
това е лудост всеки ден с едни и същи обувки,независимо колко струват
не...не... това е безумие всеки ден с едни и същи обувки
нямам снимка тук да ви покажа килера с обувки
цветове, модели
то това нещо трябва да диша и да се проветри
Новак ти е отговорила....
примерно...
мога да ти дам пример с класически обувки за костюм на Zegna....
на пръв поглед съвсем обикновенни...
ама като видиш и докоснеш кожата....се едно докосваш бебешка кожа човек...
да не говориме че са изключително леки и удобни....
а това, че се спънеш у некоя плочка ествествено, че ще се обелят![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
драгата (25-09-2013)
мани го тоя килер бря...един чифт обувки веднъж в седмицата, да не кажа на две
това е лудост всеки ден с едни и същи обувки,независимо колко струват
не...не... това е безумие всеки ден с едни и същи обувки
нямам снимка тук да ви покажа килера с обувки
цветове, модели
то това нещо трябва да диша и да се проветри
дай твоя снимка да та видиме![]()
а иначе никой не говори да носи само един чифт....
то така е ясно че на 2 месеца ще се сменят обувки![]()
----------
вече наИстена легам МЕРТЕЦИ ТАКИВА !![]()
![]()
![]()