сичко сочи 1.4000 минимална цел, аз очаквам доста нагоре даже
1.450000 отдавна съм го прогнозирал още лято 2012![]()
сичко сочи 1.4000 минимална цел, аз очаквам доста нагоре даже
1.450000 отдавна съм го прогнозирал още лято 2012![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А сега ако даде 1.3490 в някакви опити за корекция всички мечета дето наконтриха снощи, трябва да пляскат с ръце.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
то аз няма барам, че има голяма вероятност и за 1.34000 , че и 1.32000 да светне отново
аз ще изчакам неколко дена да видя пробива на тва 1.34000 какво ще правят
то изглежад нагоре, но не значи че ще продължи , ония са много хитри![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Язе пък смятам, че няма да бие 1,3711 дори.
Скоро пак ще се набута в зоната дето
грухти от близо 2-3 години почти.
Има някво споразумение според РЕДА
за съотношението евро>долар!!!
Вероятно става дума, че требе да е близо до
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333,
обаче реално под него с няколко цента и
само от време на време прави обири над него!!!![]()
КинО (19-09-2013)
Ти смяташ. ама графиката показва другоЯзе пък смятам, че няма да бие 1,3711 дори.
Скоро пак ще се набута в зоната дето
грухти от близо 2-3 години почти.
Има някво споразумение според РЕДА
за съотношението евро>долар!!!
Вероятно става дума, че требе да е близо до
ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333,
обаче реално под него с няколко цента и
само от време на време прави обири над него!!!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО в момента графиката показва 1,3540 !!!!)))))
Значи корекциите надолу са изключениДобрю ютрю
Индексите:
Японските са многоо отгоре и гледат нагоре.
ДАУ е доста отдоле и гледа в РЕЙДЖОВИЦА.
ДАКС е по-скоро на текуши и гледа лекинко нагоре.
Днеска са възможни два варианта.
Първия е курсо да почива и да се оформи
РЕИДЖОВИЦА в граници 1,3500-1,3541.
При този вариант подкрепата е зоната 1,3500-1,3507
Съпротивата е в зоната 1,3536-1,3541.
Втория вариант е ШЕБЕЦИТЕ да продължават да
поскачат и да си хвърлят КАПИТЕ нагоре.
При тоз вариант няма сериозна съпротива нагоре
и целта ще бъде около 1,3711, особенно, ако
американците искарат малко по-лоши данни следобеда.
Все пак ще има няква съпротива около нивато 1,36333!!!
1,3711 по принцип не е цел за днеска!!!!
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
![]()
МАЕСТРО Олег те съпротивите и подкрепите
днеска доста МИЖАВИ и затова РЕДА не ги
назова с тия стряскащи имена!!!!)
МАЕСТРО корекцията вероятно няма да е днеска .
Поне до след ранния следобяд нема да е!!!!![]()
Oleg (19-09-2013)