Остай го да почива, все пак има малко КУЧИ....тебе ко ти скимти по цяла вечер, ще можеш ли да смяташ числа на заранта ?![]()
На мене котката ми се беше разгонила, две три вечери не ме остави да спя нормално.
PoPEYE (18-09-2013)
фицката,.................................................. ....
Не казва инкяр държи.................................................. .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как е банда, къртите ли го пазара?
Чакаме голямото чакане май в 21:00 часа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
А дайте посока сега , де..............? Нали много знете?
Или ще е североюжна?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
3370 - 3400- 3290 таз вечер
Нямам позиции, но може и да цъкна нещо в бързината.
Как сте агънца???
Fafa (18-09-2013)
Някой вече влизат в позиции. Това покачване 20тина пипа ми говори само това. Но това за сега са очакванията на масата. Не на акулите!! Дали щесъвраднат интересите на едните и другите, вече е въпрос. Но дори и до им съвпадат, големите могат да направят едно обиране на стоповете първо. И след това на север.
Fafa (18-09-2013)
Бях 2 дни в командировка по спешност. Сега сядам на компа.
----------
*FED REFRAINS FROM QE TAPER, KEEPS MONTHLY BUYING AT $85 BLN
*FED: RISE IN MORTGAGE RATES, FISCAL POLICY RESTRAIN GROWTH
*FED: `TIGHTENING OF FINANCIAL CONDITIONS' COULD SLOW GROWTH
*MOST FED OFFICIALS SEE FIRST INTEREST-RATE RISE IN 2015
Никакво спиране на вливаният на ликвидност
----------
Никакво късо, направо ще го изкъртят нагоре. Че и седмичен връх пробиват.
Как сте агънца???
UХАААААААА
ДАИ ДАИ НА ИЕНАТА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E