Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в руски сайт гледаш за температурите при нас ли???? Ако е така, дай насам де, плийййз, моля, ако обичатеМАЕСТРО Олег глей кво става:
През следващите дни температурите ще паднат с почти 10 градуса.
Студен атмосферен фронт ще нахлуе в страната тази нощ от запад. Ще започнат превалявания, а температурите ще се понижат с 8-9 градуса.
++++++++++++++++++++
Есента тука в София доиде на 25 август, когато
РЕДА се опита да го вали дъжд горе на Ривърсаита.
Не се намокри, но измръзна. РЕДА има чувството,
че зимата ще доиде още след 10-на дни, а то още
септември ще е.РЕДА мрази зимата напоследък!!!
РЕДА гледа един руски саит за времето за един
месец напреде и русначетата не дават да стане дори 20 градуса.
А сайта го гледам от 3-4 месеца и прогнозите им са
изключително точни.![]()
Безплатен обяд няма!
знам, че не ме слушаш, ама .... аз да ми е чиста съвесттаТогаз четвъртък или сряда.....те тогава са важните новини
То днес е вторник, няма нужда от картинка, тя цената едвам помръдва![]()
РЕДА, преди обмислях да работя само първата седмица на месеца или и втората, в зависимост как са датите нали. Но до към 10число някъде нали. Обаче от скоро ми се върти идеята да работя само от срядата нататък, че до към срядата, то така или иначе, я има нещо, я не
Ти какво мислиш, удачно и угодно ли е ?
Този мързел ще ти изяде целия късмет в живота - стягай се и работи!!!!че направо мен ме е яд, като те гледам как си пропиряваш шансовете
Безплатен обяд няма!
Oleg (17-09-2013)
http://www.gismeteo.ru/month/3429/
Много са им точни прогнозите.
Явно разполагат с достатъчно
изчислителен ресурс!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (17-09-2013)
Като каза изчислителен ресурс, тези помните ли ги:http://www.gismeteo.ru/month/3429/
Много са им точни прогнозите.
Явно разполагат с достатъчно
изчислителен ресурс!!!
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...&bih=298&dpr=1
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (17-09-2013)
Аз имах веселия готвач и тайните на океана. Братовчедка ми имаше едни извънземни, които скачаха по едни мостчета. Трябва да ги изровя някъде из старите вещи за детето![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днес пазара си е
РЕДА пък гледа това:Като каза изчислителен ресурс, тези помните ли ги:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...&bih=298&dpr=1
http://www.tso.bg/default.aspx/tovar-na-ees/bg
Тоз сайт го монтираха 2009 година когато
беше влезнала процедура да ни глобяват по 17К евра на ден,
че не показваме публично данни колко е
потреблението на ток, което е задължително в ЕС.
Тва беше при предното управление на ГНОЙНАТА коалиция.
Потреблението на ток от 2009 до сега е спаднало
съвсем леуко, но понеже системата продължава да се
точи от всякъде и реално е фалирала преди няколко
месеца отново ЗЕИНАХА за държавни пари!!!!![]()