Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кът го няма Реда... и като се има предвид че е уй-кенд...демек края на седмицата....
най-вероятно Иволиното ще дойде да процедира след малко![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
възможно е... по-скоро става актуално ако барне връхчето дет е на 4
инак към момента таз пред-предпоследната чертичка мож да се гледа кът последния рейдж и да се смятат оттам нива![]()
Аз съм Мечи настроен от 1,3200/10 съм за надолу и то бая силно изсипване
Чакай да дойде Понеделник .............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
бичо, мечо... все едно е
щот реално сме в рейндждаже два
един по-малък и един по-голям![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Мецане, да не ти нарушихме спокойствието? Или махмурлук те гони?
И много страшен си с тази маска, бре!
Виж всички се разбЕгахме....и у лЕво, и у дЕсно!
Бъди по-дипломатичен де...с добро можеш повече!![]()
babaMETZA (07-09-2013)
ето го без маската
![]()
![]()
babaMETZA (07-09-2013)
babaMETZA (07-09-2013)