Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нарисувана си е ба РЕДААма нали и аз съм ХОРА, и ходя да спортувам....
**g, те точките се пишат защото РЕДА е направил ПРОЦЕДИРАНЕА дали е било ползотворно няма значение
Jay_Z вчера загуби срещу пазара, но не я отчете. Днес също загубиТака, че две точки за пазара.
ПРОЦЕДИРАНЕТО на РЕДА беше БЛАГОПОЛУЧНО![]()
REDA (03-09-2013)
Индексите:
Японските са многоо отгоре и гледат нагоре.
ДАУ е много отгоре и гледа нагоре.
ДАКС е малко отгоре и гледа нагоре.
Като ги гледа РЕДА индексите му се струва, че до
ранна икендия долара ще поскъпва!!!
Както казва БАБА МЕЦА промените в обстановката са
минимални и ПРОЦЕДИРАНЕТО донякъде се повтаря.
ЖЕЛЕЗНАТА съпротива е в зоната 1,3223-1,3236
с цел 1,3253. При продължаване на танца на ТЕЛЕТАТА
може да се стигне и до ИДЕИНАТА зона 1,3301-1,3312.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3169-1,3184 с
цел в зоната 1,3131-1,3144 с ИДЕИНО около 1,30999.
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
А това е последващото развитие:
Много хубаво се получи![]()
REDA (03-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама аз съм МНОГО СЪГЛАСЕН
**g, послушай Наското![]()
Nasko (03-09-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (03-09-2013)
Ти па Насе, бати и проблема - глей на хората ко им са е случило - на него стопове не му приемат
http://www.blitz.bg/news/article/220340
Разбрах....един колега мъ светнаТи па Насе, бати и проблема - глей на хората ко им са е случило - на него стопове не му приемат
http://www.blitz.bg/news/article/220340...на метата не мога да им фана спатиите на тея ъпдейти
![]()