Не знам какво чете маестрото, но в процедирането има и те това
а по-късно има и това
----------
първа цел изпълнена .....................айде сега втората
![]()
Безплатен обяд няма!
Значи, наистина вземи го промени РЕДЕ, че днес пазара направо си те набабани хипер мощно още предиобедноИндексите:
Японските са отгоре и гледат нагоре.
ДАУ е леуко отдоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущи и гледа нагоре.
РЕДА счита, че днес сме за нагоре или РЕЙДЖОВИЦА
по текущи за разлика от ЖИУОТНИТЕ дето дават за надоле!!!
Затова РЕДА ще почне с по-актуалната според него посока.
ЖЕЛЯЗНА съпротива е в зоната 1,3380-1,3386
макар, че и нагоре чак до 1,3411 е пълно със стопове,
но курсо е лакУм и може да не са съпротива, а цел !!!)
ИДЕИНОТО ниво требе да е нейде около 1,34555.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3305-1,3320 с цел
нейде около 1,3280 и ИДЕИНО около 1,3240.
Това е.)
Тез нива, даже не ги усети като ги премина
РЕДА, другото което не е добре, че ПРОЦЕДИРАНЕТО си го направил при вече започнал мечи тренд, той не е започнал по-късно. Защо така бе РЕДА ?
Бе нищо ми се ебава компа. И не мога да копвам графиката. Инак посоката е .............."почти" на юг!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очакванията му са грешни за пореден път Хепи, какво го защитаваш все едно ти е роднина ?
Както съм написал, при дори вече започнал мечи тренд от сутринта, той изпроцедирва РЕЙДЖОВИЦА и да е нагоре. А свирепата се подминава от цената като малка гара. Първата цел след СВИРЕПАТА се минава с почти 20пипа също.
----------
70пипа надолу в еврото, ако е почтиКакво ли ще е когато е напълно надолу
![]()
Защото РЕДА разчиташе, че 1,3305 ще го спре!!!
Курсо не спря там, но даде откат, а също и
перфектна възможност за нискорисков и много
евтин вход за късо!!!
Ей тва видел ли си го на графиката като говориш ся????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (29-08-2013)
не го защитавам, а коригирам коментара ти. Не може така едностранчиво да се тълкува написаното. Е, не че не може, но не е коректно.Очакванията му са грешни за пореден път Хепи, какво го защитаваш все едно ти е роднина ?
Както съм написал, при дори вече започнал мечи тренд от сутринта, той изпроцедирва РЕЙДЖОВИЦА и да е нагоре. А свирепата се подминава от цената като малка гара. Първата цел след СВИРЕПАТА се минава с почти 20пипа също
Безплатен обяд няма!
Spekulanta (29-08-2013)
Първото нещо което ми направи впечатление е този сигнал.
Обаче това е ПРОЦЕДИРАНЕ, а не търгуване. БАБА МЕЦА също беше си написала в подписа, че двете са различни неща.
г-н МЕЦ туканка некъде нема ли да изревеш давай ойро....за 35 фигуретието поне....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....