добрю утро!!!
на 38 пипа дневно рендж е смешно да проектираш нещо...ма да са отчетем за статистиката дето се вика....
3358 3376 3396 ектстремуми за деня 3338 3414![]()
добрю утро!!!
на 38 пипа дневно рендж е смешно да проектираш нещо...ма да са отчетем за статистиката дето се вика....
3358 3376 3396 ектстремуми за деня 3338 3414![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
в 11.00 излиза IFO-то тъй че дотогава процедирането си губи смисълът поне за мен
.................................................. .................................................. ........................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Алфи горе-доле и аз така го виждам ПРОЦЕДИРАНЕТО.
Вече е готово, но няма писмен вид и требе да го
изкалиграфствам.
----------
Индексите:
Японските са леуко отдоле и гледат надоле.
ДАУ е леуко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко отдоле и гледа надоле.
Днеска РЕДА има идея неква, че курсо може
да се раздвижи и да излезне от ГНЯСАВАТА РЕИДЖОВИЦА!!!
Горното е свързано с новините от Германия в 11:00 часа
и предстоящите избори. Тука идеята е, че заради последното,
ще ги изкарат по-напудрени и Еврото може да мръдне нагоре.
В противен случай ще последва РАЗКЕКЕРЧВАНЕ надолу!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротива с нарастваща трудност е в зоната 1,3384-1,3410
с идея за около 1,33455-1,34555.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3333333333333-1,33555
с идея в зоната 1,32777-1,33033.
Та с оглед на това, че американците взеха да вадят по-лоши
данни заради спирането уж на вливанията и заради изборите
в Германия може би Еврото да го побутнат 2-3 фигури следващите
три-четери седмици,,,,,,,,,,,,,,,
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
П>П>Тоз триъгълник требе да се пробие!!!
БАБА МЕЦА може!!!
REDA, днешното ПРОЦЕДИРАНЕ ти е много калпаво. С те широки зони си е направо безсмисленоКак да се използва ?
Ето, виж КУЧИ си го е казал, че е смешно да се проектира нещо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По същата причина и за Jay_Z
РЕДА, не се заяждам, но наистина ти са хипер широки зоните днес. Виж вчерашните какви са спретнати. Вярно че нямаше смисъл даже от тях, защото цената едвам мърдаше вчера, но бяха екстра![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде ДАКС-че, давай по баира.
Да се изтъркаля дано в канала направо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
bombe (27-08-2013)
Пропуснал съм май.
.................................................. ............
Absfresh, аз имам един много глупав въпрос на който се надявам да не ми се смееш ти и останалите![]()
![]()
така...при положени, че всичките новини като стойности са по-високи от предният път(не знам какво се е случило тогава и може би заради това идва и моят въпрос) при положение, че Германия е една от водещите икономики в Европа и при положение, че от тях излизат новини с по-високи стойности от предният път, защо еврото се срина така ?!
не търгувам и не се влияя от фундамент но ми е интересно и ще съм ти много благодарен за отговора....
въпреки, че си гледам само графиката и изобщо фундамента не присъства в моят план за търговия мисля, че щом се занимавам с търговия трябва да знам и от любопитство естествено![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?