От петък седим и си мислим, туй @28 дали е пробитоДнеска ПРОЦЕДИРАНЕТО е изключително прецизно.
Изобщо най-обичам такива дни за търговия когато
курсо бавно си изпълнява всички зададени цели !!!
Както беше споменато в ПРОЦЕДИРАНЕТО курсо
тръгна нагоре не можа да пробие и смени посоката
към 1,28222 като даде възможност за добавки ,
че засили си скоростта по някое време.
РЕДА води с 36:6 !!!
Много поведе в туй процедиране бре БачоЗа Коледа че ти връчим свинската купа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бачо, я мое ли да си спамим у твойта тема, че ЕУР/УСД се напълни с прУфесионални търгаше и ми писна да чета глупости
Видя ли допълнението в подписа ми бре![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, ти сега се напечели и си търсиш компанийкато няма лошо де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
привет - само толкова ли? пък аз си викам, фицката го няма - прави пачкито при тез движения ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПРАСЧО можеш да пишеш тука по евро>долар,
но по-малко спам да има и за пукницата също !!!
Ще пиша в твойта тема след малко. Оная за
пукницата дето е да дам една рецепта.
Ще требе и аз да си сменя подписа, че
МАМУН требе да е наоколо !!!![]()
Ами те мойте стинки пред тилвизора ги правя, но липсвах и затова ти казвам, че имах 2 сел лимита, които са се задействали и са отишли на - 50 и няколко пипа, но после са се затворили от лимитите
----------
То ако търгуваш дългосрочно много по-надолу са таргетите, ама нейсе![]()
dnes nito 1.2700 ,nito nagore
очаквах повече от курсо
сега по стар дневен обичаи бавно до 2800 и от там .....................накъдето хване ,но туи утре
пп според Драги и Германия вече издиша
АБЕ внушения прави за тотален колабс
и врачките туи говорят
и всички...................................... ..
дале не ни правят будалахипноза.....................
и нии отчаяни да купим всичкото долар на света
та като резне нагоре да е берекет за душманите![]()
Последна редакция от alf : 07-11-2012 на 17:29
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Преди време бях споделила във форума една информация за Германия, ама ...
Та, народът немски не вярва вече в еврото и поради тази причина всички са тръгнали да инвестират. А инвестирането знаете къде става - в строителството. Та от 1 година е така, още 1 да довършат каквото са започнали, и после, като свършат големите спестявания, не знам как ще я кара Германия.