При мен на 1,3374-75 има съпротива и предполагам, че ще върне. Но не ми е причина за вход - по-скоро предупреждение за дългите.
При мен на 1,3374-75 има съпротива и предполагам, че ще върне. Но не ми е причина за вход - по-скоро предупреждение за дългите.
Безплатен обяд няма!
Амиии ти си трейдър нали ? Жена ти не знам какво прави, но ти си трейдър и трябва да можеш да си осигуряваш семейството. А ако бг не ти понася, не е проблем да идеш в друга страна, където няма такива проблеми![]()
е те затова ме е яд да плащам данъци .............................. а моята майка е на мин пенсия и като иде в болница и все трябва по нещо да плаща
Безплатен обяд няма!
какво общо имат моите доходи или тези на жена ми.........говорим за действителността в бг.....баща ти трейдър ли е или майка ти .....плащат ли данъци....де отиват знаеш ли.....пенсиите що са 200-300 лв ми не 500-600....и що възрастни хора требе да бъркат по кофите за боклук, а разни боклуци да щракат с пръсти.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Вземаш 5к лева заплата примерно.
Чисто в тебе идват 4200 след дод и осигуровки, разхвърляни данък сгради, кола и т.н. още 200-на кинта и ти остават 4к. После почва интересното. Ако приемем, че ги харчиш 20% ддс, още толкова са ти акцизите в крайната цена (приходите от акциз и ддс в хазната са равни). точно активните граждани плащат ддс и акциз, щото манго дето кара каруца не сипва гориво или пие ракия без бандерол. РЕално от 5к доход разполагаш с 2500 като покупателна способност.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
какво общо имат моите доходи или тези на жена ми.........говорим за действителността в бг.....баща ти трейдър ли е или майка ти .....плащат ли данъци....де отиват знаеш ли.....пенсиите що са 200-300 лв ми не 500-600....и що възрастни хора требе да бъркат по кофите за боклук, а разни боклуци да щракат с пръсти.....
JaY_Z, когато нещо не ти харесва, отиваш там където ти харесваИ гледаш да помогнеш на себе си, а не да мислиш за останалите. А като толкова искаш да помогнеш и те е грижа....има много домове за деца, финансирай ги. Финансирай учебните заведения. Никой няма да те спре
Масата може да се оправи, само ако индивидуала се погриже по-напред за самият себе си
![]()
Така правя![]()
Преди много исках да се махам от БГ. Обаче после разбрах, че единствената причина да съм искал да се махна са били ниските ми доходи. Кое му е лошото на БГ ?
Красиви жени, евтини цени на стоки и услуги, Гърция И Украйна са наблизо, природата е перфектна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След като държавата е неспособна да въведе необходимият ред, хората са си в правото да изберат по-доброто. Държавата трябва да служи на хората, не обратното, както е в БГ. Щом не е така, такава държава няма смисъл дори да съществува![]()
bombe (23-08-2013)