При него тая процедура се извършва в нарязано състояние"При огромен медиен интерес животните от зоопарка в Лондон минаха вчера през традиционното си ежегодно премерване и претегляне."
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...arka_v_london/
РЕДА, а мери ли ги за ежегодното премерване и притегляне ?!![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (22-08-2013)
Мне. Бях го сложил над предно дъно
и нещо което коментирахме като
ЛЕГЕНДАРНА подкрепа, а също и
КАКА 4000 на 5 минутна. Ако ще са
КАКИ поне да са по-дръти!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то и аз това казах оня ден на един френд- че от малолетни боли глава - беше показал наредени малолетни пред джакузито ... хи-хи 10 годишни напитки
па азе си бех отворила едно 30-годишно, е друго си е дъртото кеф ти е навсекъде
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
A преди няколко дни обясняваше на някой във форума че не пиеш
Oт толкова пиене, правиш ли въобще разлика между 10 и 30годишно![]()
REDA (22-08-2013)
истина е,че не пия, щото съм на много силни антибиотици
ама си бях отворила една бутилка 30-годишно отлежало спешъл резърв да си сипя един пръст за "Бог да прости и мир на душата" на скъп приятел който си отиде от този свят на тази дата
странно ли ти се струва?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Много странно ми се струва. Да му беше сипала на него като толкова държиш. Така се прави
Гробовете нали знаеш как се преливат или за някой починал, как се капва на земята. Никъде не съм видял да трябва да се пие защото някой умрял![]()
то за теб угодия нема бре Олег,все мрънкаш
естествено че капнах и на земмята, ама ние живите продължаваме напред, продължаваме да живеем и заради тези които вече не са сред нас
от земята още никой не е излезнал да каже стигнало ли е до него
Не ми сменяй темата. Кажи защо пиешИ защо не си спазваш схемата с антибиотиците. Това твоето е все едно някой да има диабет и да се тъпче с шоколади и баклавички, зaщото имал някой близък сладкар, който починал, но правел много хубави сладки
![]()
гледай го, казах ти един пръст за "Мир на душата"
Много скъп приятел,невероятен човек... дето на боб зърно я ги срещнеш някога я не
за диабета... то това е друга тема
организма с предимство преработвал захарите , това из ония дни ми обясняваше един познат лекар и затова диабетиците налитали на алкохол като оси на сладко
та наште доктори,щото са компетентни пропускат да включат в терапията и микроелемента ХРОМ, който е много важен за засилване изгарянето на захарта в организма
ехеееее ,без време и лекция ще ви изнеса
само че при мен овладяха процесите овреме
сега си пия антибиотика, щото бях много жадна и излюсках две ледени коли една след друга и ... се подредих без време
те това е
дано съм била достатъчно обективна и подробна