всичко е ок....................................
чекам си спокоино.................................. ..........................................
стопа на нула................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Чакайте да ви пусна и тук тая песничка, дето ми се върти в главата от един час. Не ми останаха сълзи и сополе вече:
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
GGBG (20-08-2013)
Колега, на всички ни е ясно, че РЕДА не е баба Ванга и вероятно не получава утрешния вестник и е невъзможно да се прогнозира да ли първо ще мръдне нагоре , или надолу. Важното е, че нивата в повечето случаи са коректни и това е много полезно на някои и те са много благодарни на РЕДА.
Призовавам всички да се придържат към забележките в рамките на градивната критика и да имат предвид, че нещо повторено сто пъти е неприятен спам, пък дори и да е вечна истина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (20-08-2013), REDA (20-08-2013), toranagasan (20-08-2013), Happy68 (20-08-2013)
една песновка и от мене да ви черпя....на първо четене вие като куче...ма има нещо което ми харесва...гласа ли...ритъма ли...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз да съм твърдял обратното ?Колега, на всички ни е ясно, че РЕДА не е баба Ванга и вероятно не получава утрешния вестник и е невъзможно да се прогнозира да ли първо ще мръдне нагоре , или надолу. Важното е, че нивата в повечето случаи са коректни и това е много полезно на някои и те са много благодарни на РЕДА.
Призовавам всички да се придържат към забележките в рамките на градивната критика и да имат предвид, че нещо повторено сто пъти е неприятен спам, пък дори и да е вечна истина.
фхд хфгдх фхдд
RyMu (20-08-2013)
JaY_Z, май зарад туй дет си го споменал на първо четене ти харесва
http://www.youtube.com/watch?v=PPtSKimbjOU
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не си, но това ми беше увода.
Акцентът пада върху идеята, как една градивна и вярна критика може да отрови деня на хората, чрез непремерения и настойчив начин по който е поднесена, или в конкретния случай - систематично и досаждащо поднасяна.
Happy68 (20-08-2013)
Не , ти твърдиш другото - че Реда е баба Ванга и казвайки на къде му се иска да е курса , той задължително требва да поеме натам . Ако ли не , ще бъдеш удоволетворен ,само ако Реда публично се покае и си посипе главата с пепел . Което , няма как да стане ............. Това са личните му виждания , а и това е само форум , никой , никого не задължава да го следва или копира.........![]()
Happy68 (20-08-2013)
Ма разбира сеНе , ти твърдиш другото - че Реда е баба Ванга и казвайки на къде му се иска да е курса , той задължително требва да поеме натам . Ако ли не , ще бъдеш удоволетворен ,само ако Реда публично се покае и си посипе главата с пепел . Което , няма как да стане ............. Това са личните му виждания , а и това е само форум , никой , никого не задължава да го следва или копира.........![]()
Щом се научи да не обижда и да не говори постоянно свинщини, ще се научи да изпълнява и други неща
Хората могат да се дресират...също както и кучетата![]()
Олег РЕДА не обижада БА !!!
Понякогяа се майтапи с ЖИУОТНИТЕ,
но те ЖИУОТНИ са и требе да носят.
Ко не носят на най-лекото ще носят ХОМОТА с остеня !!!)
![]()