REDA , малко не му отива на професионалист (като тебе) да не си признава очевидно сбърканата динамика и посока , както и да лайква картинка с така нарисуван "рейнж " , то бива , бива его ама чак па толкова ..., жалко е някак си ..![]()
REDA , малко не му отива на професионалист (като тебе) да не си признава очевидно сбърканата динамика и посока , както и да лайква картинка с така нарисуван "рейнж " , то бива , бива его ама чак па толкова ..., жалко е някак си ..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А оставете Човеко , бре ! Тва е видял - това е ПроцедирАл . Плюс това деня не е свършил ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е добре де сбърках като казах +-20 пипа,
но ако бях казал РЕЙДЖОВИЦА в тясни
граници щеше да е верно нали???
А нима не такваз РЕИДЖОВИЦАТА днеска!!!![]()
АЗ ГО КОНТРОЛИРАМ ОБЯВАЧА,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
РАБОТАТА Е СИГУРНА.......................И ДНЕС ЩЕ ИМА ТОЧКА..................
А МЕ ИЗДЪНИ.......................?
А СЪМ ВЗЕЛ КРУТИ МЕРКИ.........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (19-08-2013)
E така де и аз това казвам. Няма проблем, случва се да сбърка.Но при отчетлива грешка в посоката и идея за структура на последващата пазарна ситуация...нека си признае, а да не си измисля други причини че е познал
Ако беше РЕЙДЖОВИЦА, щеше ли да качи 40пипа за 10-на минути и да корегира 30 след това ?
Ако беше РЕЙДЖОВИЦА това щеше да го прави от сутринта до вечерта с барове от по има-няма половин пип. а средната волатилност на м5 е около 4 пипа на бар.
----------
Ти взе да бъркаш понятията![]()
Нито е тясна, нито е РЕЙДЖОВИЦА![]()
RyMu (19-08-2013)
Така е , тоа път малко сбърка в "изказа" , иначе как щяха да ти се получават "резултатите", другия път да Фнимаваш повече
пп , ако беше казал очаква се широооок рейнж... , па то пак си в грешка както Oleg вече отбеляза ..
![]()
Последна редакция от RyMu : 19-08-2013 на 14:39 Причина: к
КАК да не е РЕИДЖОВИЦА бря???
РЕИДЖОВИЦА тва, ако не е не знам кво е РЕЙДЖОВИЦА!!!
Вътре сме в движението на петъка.
Бе кво ,,,,,,,,,![]()
Последна редакция от REDA : 19-08-2013 на 15:37
Винаги ще дойде момент за почивка на цената. Но по тази логика, то винаги ще е в движение от някой ден или седмица
РЕДА, не се измятай
Не сме ние, МОГЪЩИЯТ ПАЗАР му каза ДОБЪР ДЕНННННННН![]()