Шефе, а не може ли първо да направи едната корекция и после да тръгне надолу за другата?
Шефе, а не може ли първо да направи едната корекция и после да тръгне надолу за другата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (15-08-2013)
РЕДЕ, да кажеш мнение по кабелот -
1. на 1Н кат двоен връъх заформя
2. Европа почива, ингилизити са почти сами на сергията
3. Чарвени данни, очаквани положителни
Дъл не мои да шибнат един бар под 1.5399999 преди американците а
Успешен ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (15-08-2013)
Днеска тегаво.
РЕДА ще ходи да се черкува и запали
една свЯща за здраве и късмет на
ХОРАТА от форума!!!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (15-08-2013)
БЛАГОРОДНИ ПРАСЬО
може да стане така, но по-вероятно
е за надоле щото американския фундамент по як!!!
Пък и хамериканците ще си искат скоро едни
заеми да им се връщат и ще им е по-изгодно
скъпи долари пак от тях да купуват и да им ги връщат!!!![]()
Svilen (15-08-2013)
Dobro утро!
Мецане, втора графика с верни каналиБих казал, че процедиранията ти са вече много професионални.
Аз днес по скоро съм съгласен с Реда за рейнджовица. Низходящия канал на h1 е пробит с импулс, но импулсът не е от дъно, а е част от наклонен рейнджов канал.
В момента еврото е в низходяща тенденция на 5м. Но е някак вяла и не ми харесва за скъсяване. Съответно мисля да изчакам да завърши и да търся дълга.
П.П. Фицка, на дневна освен това сме си все още във възходящ тренд с посочената от теб цел (нямаш трендлинията на графиката). Обаче това как ще ни помогне точно днес да вземем решение за вход?!
Последна редакция от bombe : 15-08-2013 на 09:53 Причина: Объркана картинка
ДОБЪР ДЕН РЕДА
Гледам си впрегнал БАБА МЕЦА преди изгрев още, да реди линиики и боички![]()
REDA (15-08-2013)
Днеска РЕДА се справи перфектно с ПРОЦЕДИРАНЕТО
и си иска точката в резултата !!!)