На мен ми е интересно как Берлускони успя да яхне вълната на недоволните. Като те всъщност са недоволни от негоБерлу е по живота а не по управлението и той си го показваше с години .... обаче ми е интересно да не изберат ония комик.
А можещия всички знаем кой беше но той даде оставка ....то се вижда че е каша.В Англия започва недоволство и недоверие ,а всички гледат икономиката на Германия ,защото тя крепи еврото.
Едно е сигурно,тази година ще е интересна![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Избори в Италия; прокуратурата погна Берлускони
http://frognews.bg/news_51923/Izbori...na_Berluskoni/
"Според италиански медии, една от жалбите е за това, че лидерът на десноцентрискката коалиция Берлускони е разпратил до девет милиона избиратели писмо, в което обещава да им върне сумите, изплатени като данък за недвижими имоти.
Политическите опоненти на Берлускони твърдят, че писмото, оформено като съобщение от данъчната администрация, е грубо нарушение, защото заблуждава данъкоплатците."
Голям мошеник![]()
![]()
Тия италианци да видим какви ще ги надробят утре и как ще се отрази на еврото.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля си че каквото и да стане, няма да е добре за еврото. Единият претендет е комунист, който сега се е предрешил като социалист и отхвърля всякаква финансова дисциплина. Другият претендент е Берлускони, популист който докара кризата в Италия, на трето място е комик, ала Жорж Ганчев
http://news.ibox.bg/news/id_887332033
Проблемите пред еврото тепърва предстоят.
Вчерашния ден беше само началото.
май всички в европа само на Германия се надяваме, то така не става... трябва да се направят сериозни промени...