Хубаво е![]()
.................................................![]()
Хубаво е![]()
.................................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (05-01-2014)
В кой град си ходил? Аз съм бил в Милано, доста добре беше, смисъл чисто, само цените бяха високички сравнение с Испания например. Или пък Гърция, където е по-изгодно и приятно от България да си на море.На мен Италия не ми хареса - мръсно, пушат навсякъде, по улиците - хаос...
Ресторантите - скъпи, храна - скромна по обеми, хотелите - пълни с хлебарки...
Там може да се ходи само да гледаш старините.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кипро градче.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
Точно тъй е както казва бибко![]()
![]()
а у града на любофта мож съ влюбиш само у някой плъх
![]()
![]()
![]()
Миризма на мухъл ,хлебарки,плъхове и разпадащи се сгради , баЗи кеФъ![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Вие в какви хотели ходите, че плъхове и хлебарки видяхте? ? ?
Те по улиците се разхождат![]()
![]()
у Венеция си плуват спокойно по каналите
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Предполагам, че има и хубави и не чак толкова хубави места...аз съм бил за малко в Милано
Ходихме преди 3 години да видим голямата ми щерка, която живее в Италия - тя е в Ливорно - пристанище на 20 км от Пиза. Разгледахме и Рим...Навсякъде беше еднакво мръсно...