Здравей,
препоръчайте ми лаптоп, коя марка според вас са най-качествени ?
Здравей,
препоръчайте ми лаптоп, коя марка според вас са най-качествени ?
ТОШИБА !!!!!!!
Яки, дуракоустйчиви и евтини!
.................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За най-качествени не знам. Но от това което съм прочел, най-добри са ДЕЛЛ. И като обслужване, ако даде дефект, няма проблеми, имат сервизи в градовете, ако проблема не е сериозен, го оправят още като го занесеш. Гаранциите им са и международни, така че ако го вземеш от тука, а ти се развали например в Австрия, няма проблем и там да го оправят.
А като цяло Делл са стабилни компютри, така че освен ако не държиш на дизайн, то мисля са подходящ избор.
И като избираш гледай каква е гаранцията и при повреда какво следва, защото при някои други марки е голямо разтакаване, макар и също да са надеждни. Но като е кофти обслужването, е голям минус.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм много спец , но DELL не е никак лоша . Днес падна от масата на пода и оцеля без драскотина
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз пак ще подходя откъм практичната страна
пари-какви параметри, основно гаранция винаги доплащам за трета година, сервиз.
Много познати са пазарували онлайн, това което е с международна гаранция и се предполага, че може и тук да се ползва ако се наложи, но досега незнам някой да си я ползвал и как става.
Ако минеш на тоя вариант и не можеш без клавитуара на кирилица, клавиатурите мисля са около стотина лева.
ДЕЛ-четата определено са добра и реномирана марка, но са малко скъпички.
Докато писах
Oleg, ме изпревари, технически данни и възможности можеш да сравниш и сам
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
НЕ си взимай ACER колкото и примамливи да ти се струват характеристиките му
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
И гледай да е с SSD. По-скъпи са, но са в доста пъти по-бързи и няма какво да им се счупи, защото нямат движещи части.
А хард диска е доста важна част и е хубаво да не се поврежда ненадейно.