не може - там нямат вече опцията за електронния подпис - някои все още го заобикалят, но вече преминават на експлорера - самите банки го искат - като НАП.Хепи, я пробвай ктрл+Ф5 (презарежда страницата заедно с кеша) и тогава.
Туй за Файърфокс, в Хром може би е шифт+Ф5 или ктрл+шифт+Р (английско Р като в Релоуд, ама ако напиша буквата на латиница анти-викащия скрипт ще направи целия пост със малки букви).
А банки-манки най-сигурно се турят във Файърфокс в отделен профил. Малко сложна процедурата по нагласяне, ама сигурността общо взето няма аналог в друг браузер.
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (26-11-2018), kypa (26-11-2018), lyubo (10-12-2018)
Подкрепяте ли идеята Аз да създам Криптовалута_.pdfи с това зареждане на кеша не става при мен. Обаче виж какво стана, когато копирах линка на темата от хром във файърфокс и преди да се логна .....Хепи, я пробвай ктрл+Ф5 (презарежда страницата заедно с кеша) и тогава.
Туй за Файърфокс, в Хром може би е шифт+Ф5 или ктрл+шифт+Р (английско Р като в Релоуд, ама ако напиша буквата на латиница анти-викащия скрипт ще направи целия пост със малки букви).
А банки-манки най-сигурно се турят във Файърфокс в отделен профил. Малко сложна процедурата по нагласяне, ама сигурността общо взето няма аналог в друг браузер.
аа, прикрепения файл е отгоре в поста ...
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (26-11-2018), kypa (26-11-2018), minkov (03-12-2018)
Форума тъй малко по-различен излиза като не сме логнати или въобще на английски. Най-доле вляво може да се сменя, даже има опция за олд-скуул мобилен изглед (което на телефони с по-малки дисплеи или по-голям зуум е единствения възможен начин да се прочете нещо, щото адаптивния дизайн тъй наречен не се адаптира особено успешно при тях).
Язе пробвах да гласувам и стана без проблем.
За електронен подпис във Файърфокс не вярвам да не може, най-много да е малко по-сложна процедурата. Не съм се занимавал с таквизи работи обаче и не мога да дам баш компетентен акъл.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (26-11-2018), minkov (26-11-2018), Happy68 (26-11-2018)
До Биг Лаунч остават по-малко от 4 седмици!!!!!!!!
Novak (03-12-2018), borkooo_pz (03-12-2018), minkov (03-12-2018)
Колко народ правят Ico кампании, че ти ли да не можеш си направиш криптовалута. Въпроса е, че след време доста криптовалути ще изчезнат и ще останат само топа.
borkooo_pz (03-12-2018), minkov (03-12-2018), kypa (11-12-2018)
lyubo (10-12-2018), minkov (10-12-2018), Novak (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018)
Я обясни малко по-подробно какво всъщност чакаме след две седмици, че сигурно аз не съм много умен ама от тази картинка нищо не разбрах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (10-12-2018), kypa (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018)
След две седмици ще се състои Голямото Събитие - Да Биг Лаунч на най-българската Криптовалута.
Което всъщност няма да е баш истинска криптовалута, ами от тез изобретения на Уейвс платформата, т.е. нещо като разписките от Етереума, само че цялата работа направена туй нещо да може да се раздава и търгува на борсата им като истинска криптовалута. А борсата им е интересна.
Таксата за такъв токен е 1 Уейвс, т.е. валутата на платформата, част от чийто блокчейн са всичките такива псевдо-криптовалути ако правилно съм разбрал схемата.
А туй на снимката е баланса на моя акаунт, т.е. още 0.25 Уейвса да му събера от чучурите и се започва.
А на цъкането по чучурите все не се случва да му отделя време, та затова още 2 седмици.
Надявам се, че новата криптовалута няма да се казва КUR .......
Иначе можеш да поискаш от хората от форума да спонсорират набирането на това 1 Waves. Гледам, че струва луди пари - цели 1.5 долара, така че давай всички да помагаме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да хване Духа на младото поколение....
Може би КУЯ би било по подходящо транскрибиране