Яз па една нова джанта си купих.Щото тъй нацелих един бордюр, че буквално разцепих старата.
![]()
Яз па една нова джанта си купих.Щото тъй нацелих един бордюр, че буквално разцепих старата.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
това ми е специалитета
Миналият месец взехме зимни с джантите ,защото летните ги бях попиляла .Тук едни тесни паркинги ,а колата широка и ниска ,и е купон като нацеля такъв паркинг![]()
Още не съм пазарувал,но това което съм мераклия да си взема е едно блендерче с 30% отстъпка не за черен петък, а черен уикенд,обаче само дето не знам колко струваше преди това, да не са като отстъпките на емаг дето ги пусна емо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (24-11-2018), emoyambol (24-11-2018), Fafa (24-11-2018), Нерегистриран (1)
Ами разгледай по други сайтове какви са цените и ще разбереш дали въобще е намалено или не.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (24-11-2018), GeorgiRR (24-11-2018), borkooo_pz (25-11-2018)
Ще го направя,но по принцип мразя да търся каквото и да е по интернет защото после само такива реклами ми излизат навсякъде.Откакто разгледах сайта който Матеев пусна с дроновете,дето вляза само дронове, а мина бая време отттогава.
GeorgiRR (24-11-2018), borkooo_pz (25-11-2018), Нерегистриран (1)
Не си падам по блек фрайдей........ма едно време доста си падах по блек енд уайт.....................
hanuman (24-11-2018), borkooo_pz (25-11-2018), emoyambol (07-12-2018)