Аз подкрепям идеята, ама да се продава в чужбина. Българи на българи не трябва да пробутват такива неща.
А на Иван нервите издържаха три дена между другото. Другите маркетингстващи обикновено още на първия бягат.
Ще стане спекулантин от него.
Аз подкрепям идеята, ама да се продава в чужбина. Българи на българи не трябва да пробутват такива неща.
А на Иван нервите издържаха три дена между другото. Другите маркетингстващи обикновено още на първия бягат.
Ще стане спекулантин от него.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ама вие вярно сте мишки тука. Аз Ви обяснявам, че съм инвестирал в грош и че вече моята инвестиция се е удвоила. Та не е ли това най-важното да ИЗКАРВАТЕ ПАРИ от търговия или инвестиции. Или най-вероятно за вас е по-добре да давате съвети кое е шиткойн и кое е лайнокойн...... В кой финансов инструмент няма риск питам аз? Няма такъв знаете го по- добре от мен бизнесмените.....
А относно този, който ме учи мен какво е бизнес само ще му кажа, че вече 13 години имам собствен бизнес и то повече от успешен и знам значението на думата бизнес и как се изкарват пари.
Можеш сам да проверил чрез специалната си клавиатура в мишата дупка в която стоиш като цъкнеш Стойков Строй.
Момчета или там каквито сте ще се радвам един ден да разберете, че е трябвало да се отнасяте с повече уважение към Грош и да си прережете вените ако щете все ми е тая, но да разберете. Харчете си там разумно доларчетата и купувайте контейнери с биткойни или там каквото ги правите- копаете ли ги не знам.
Все пак Ви желая успех.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-11-2018)
Пресоли манджата.
Скептични са колегите щото много господа за един ден са минали и заминали оттук, пък ние все си квакаме в гьолчето.
Хем иската да увлечете инвеститори, хем от вратата за краката - не се прави тъй, малко маниери няма да са ви излишни.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз маниери имах в първия си пост, като ясно казах, че съм инвестирал и тази моя инвестиция се е удвоила и малко над това даже. Какво по - ясно от това незнам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (15-11-2018)
Тук аудиторията ежедневно инвестира в някакви сделки, къде губи, къде печели и не може да бъде впечатлена от една инвестиция.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ама вие вярно сте мишки тука. Аз Ви обяснявам, че съм инвестирал в грош и че вече моята инвестиция се е удвоила. Та не е ли това най-важното да ИЗКАРВАТЕ ПАРИ от търговия или инвестиции. Или най-вероятно за вас е по-добре да давате съвети кое е шиткойн и кое е лайнокойн...... В кой финансов инструмент няма риск питам аз? Няма такъв знаете го по- добре от мен бизнесмените.....
А относно този, който ме учи мен какво е бизнес само ще му кажа, че вече 13 години имам собствен бизнес и то повече от успешен и знам значението на думата бизнес и как се изкарват пари.
Можеш сам да проверил чрез специалната си клавиатура в мишата дупка в която стоиш като цъкнеш Стойков Строй.
Момчета или там каквито сте ще се радвам един ден да разберете, че е трябвало да се отнасяте с повече уважение към Грош и да си прережете вените ако щете все ми е тая, но да разберете. Харчете си там разумно доларчетата и купувайте контейнери с биткойни или там каквото ги правите- копаете ли ги не знам.
Все пак Ви желая успех.
Стойков строй ЕООД ли ти е фирмата ? Живи и здрави да сте и милиони да направите от грошовете. И ти какъв се падаш във фирмата защото собственик е някой си Светомир. Нито Иван, нито Живко ги има там.
kypa (15-11-2018)
Иване, 300 000 оборот от алуминиева дограма въобще не е зле (и ти пожелавам да стават все повече и повече), ама след малко и тука ще го извадят по-голям от твоя.
А междувременно може да прочетеш какво е "финансов инструмент" и (най-вече) - какво не е.л
Примерно алуминиевата дограма не е финансов инструмент. Гроша също не е финансов инструмент. Биткойна е финансов инструмент.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ааа и ти ли го провери от мишата дупка :d абе трябва да се проверява.иване, 300 000 оборот от алуминиева дограма въобще не е зле (и ти пожелавам да стават все повече и повече), ама след малко и тука ще го извадят по-голям от твоя.
а междувременно може да прочетеш какво е "финансов инструмент" и (най-вече) - какво не е.л
примерно алуминиевата дограма не е финансов инструмент. гроша също не е финансов инструмент. биткойна е финансов инструмент.
Именно затова само споделих а те започнаха да преподават уроци какво е бизнес. Това вече е друго. Нека има дискусия. Аз съм за споделянето на такива неща, а това кой какво прави грам не ме интересува. Всеки инвестира и търгува за да изкарва пари.
kypa (15-11-2018)
Ти нещо не си в час моята фирма се казва Стойков Строй 2009 ЕООД и се занимава с доставка и монтаж на гаражни и противопожарни врати. Има си секция наши обекти и наши рефернций. Явно в твоята дупка изтича само НЛО информация
kypa (15-11-2018)