ForexTools (30-11-2018), Нерегистриран (2), Novak (30-11-2018), lyubo (30-11-2018), borkooo_pz (01-12-2018)
Браво! Как успя да натикаш Грош на дървената МТ ? Добре е станало!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз това нарисувах.. Лошото е, че няма още ликвидност да става за драскане по графиката...
https://imgur.com/a/Pq36jmF
Иначе, който е купил корекцията е намазал
Как се качва снимка в този форум?!?!!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-11-2018)
ГРОШОТ.zip
Има много да се доработва обаче - още не може да смъква минутки котировки (не че има много на таз "борса", ама някакви 5 и 15 поддържат) и не може да обновява графиката като има нов бар. И това за минутките е бъг.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ForexTools (30-11-2018), Нерегистриран (4), borkooo_pz (01-12-2018)
Прав си, има бъгове...но сега е добре. В началото ми късаше нервите. Няма графика под 15мин. ... не става за скалпиране...Прикачен файл 4604
Има много да се доработва обаче - още не може да смъква минутки котировки (не че има много на таз "борса", ама някакви 5 и 15 поддържат) и не може да обновява графиката като има нов бар. И това за минутките е бъг.
kypa (30-11-2018)
Прочетох темата от начало. Браво на тези които са обяснили за Грош. Матеев още в другия форум от първия си пост даже за Грош влезе с кофтия... така и не разбрах защо ...негов бизнес. Там го му казах да си повиши финансовата култура със сайта на инвестопедия но съм сгрешил.... Тук като прочетох какви мазалища е написал.... По добре да чете бейбипипс, има и картинки даже. Но иначе е станала интересна тема, ще ви чета с интерес.
kypa (30-11-2018)
Не било ставало за скалпиране.![]()
То за нищо не става, бе, Иване.![]()
И тая т. нар. борса Уейвс има 12% спред.Т.е. "ъп тренда" дето го рисува за последната половин-една година е де факто 5-6 спреда. Представи си евро/долар да мърда с по 8 пипа на година и ние да го чакаме да изкараме пари.
А с тоя код между другото може да се изтегли графика 5 минути, язе си видях бъга (един много голям масив от стрингове, толкова голям, че 4 ГБ рам на компютъра не могат да го съберат). Точно на Гроша няма особен смисъл да се тегли, ама кода работи за всички котировки на тая "борса".
А нали скоро и ние ще имаме валута там.![]()
Последна редакция от privelege : 30-11-2018 на 22:50
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (30-11-2018), Mateev (01-12-2018), borkooo_pz (01-12-2018), Нерегистриран (4)
Искаш да кажеш, че ти каквото поискаш, това става с гроша, т.е. ти си човека дето го създава и държи касата, дето иван ни разказваше за нея?Пак се изложи ....Колкото за името ето ти линк - https://en.wikipedia.org/wiki/Groschen по нашите ширини се нарича Грош. Питай който и да е, даже и децата го знаят. Не знам защо в няколко форума са писали БЪЛГАРСКА. Ако съм искал токена да има националност щеше да си го пише на сайта.
kypa (01-12-2018), borkooo_pz (01-12-2018)
Прав си. Махнете бонусите от темата.Така е, няма лоша реклама.
Майката му е игнор!
Явно е важно за някой, темата да се вдига нагоре.
Малко по малко, ще има заинтересовани, откъде, защо, дали, и т.н., което води до "може би".
А тука им се получава, защото всеки отговор носи бонуси.
Просто бонусите от тази тема трябва да се пропускат.
Аз лично нямам интерес да обяснявам на някой нещо, което той може би разбира по-добре от мен.Просто трябва да излезе от положение и ако може да извлече полза от ситуацията.Няма да помагам.
kypa (01-12-2018)
kypa (01-12-2018)