Има ли тук,хора които се издържат и работят само това.?
Колко време им е отнело?Колко пари са загубили?И сега с какъв,акаунт какъв профит си докарват.
Питам просто ей така,не че съм любопитен.
Има ли тук,хора които се издържат и работят само това.?
Колко време им е отнело?Колко пари са загубили?И сега с какъв,акаунт какъв профит си докарват.
Питам просто ей така,не че съм любопитен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
предполагам че ома доста/може би така си мисля/ които само тева баччкаме . аз лично само това работя ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти си любопитен, но едва ли на някой му се пише CV , а за статистическото проучване народ всякакъв има- тук има хора дето не изпускат нито един пипс във въздуха, ако съди човек по постовете им
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark