**newbie, никът на Дядо Коледа![]()
![]()
![]()
**newbie, никът на Дядо Коледа![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (30-12-2012), Emil Enchev (30-12-2012)
Ето го 49 http://dox.bg/files/dw?a=20223f6993
Само не рабрах целия архив ли е прецакан или само 49-ти файл?
драгата (30-12-2012), RyMu (30-12-2012), Emil Enchev (30-12-2012), GGBG (31-12-2012), Ratetouilli (31-12-2012), dzvero (01-01-2013), Svilen (04-01-2013), babaMETZA (09-01-2013)
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
блокира се разархивирането...и посочва файла
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само файла. Останалите се разархивират безпроблемно.Ето го 49 http://dox.bg/files/dw?a=20223f6993
Само не рабрах целия архив ли е прецакан или само 49-ти файл?
**newbie, Първо сърдечно ти благодаря за жеста!
Второ, когато те закачих да ни го пуснеш и на нас този курс, че иначе само ни дразниш, ти предложих също така и да споделя част от парите, които си дал за него. Драсни на лични, моля те, да уточним подробностите.
Още веднъж -![]()
Направих си регистрация ,само за да кайа едно голямо "благодаря" за курса на Ал.Купил съм всичките му книги,а тия дни щях да си взема и видеата.**newbie ми направи 250$ подарък![]()
dzvero (03-01-2013)
Аз съм на принципа да си помагаме. Прекалено сме малки а и пазара е еднакъв за всички.
GGBG (03-01-2013), dzvero (03-01-2013), Svilen (04-01-2013), Ivailo Chotov (07-01-2013), babaMETZA (09-01-2013), драгата (09-01-2013), RyMu (09-01-2013), Angel Zhelyazkov (09-01-2013), Eli2356 (13-01-2013), Ratetouilli (16-01-2013)
**newbie, човек... откакто пусна курса...форума млъкна бря !!! Всичко живо гледа филмчета...включително и аз ...
Бих желал да се включа към групата със благодарности.... !!!
Много благодаря !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (10-01-2013)
GGBG (09-01-2013)