Стана удобно за покупки вече, ама според мен няма да е днес![]()
Стана удобно за покупки вече, ама според мен няма да е днес![]()
Здравейте,
Що се отнася до търговията в рамките на деня, днес планирам да актуализирам дъното и да достигна целта от 1,1615, точката, в която южното движение ще приключи, ще има отскок, днес не виждам по-високо, ако все пак се изтеглим назад, целите ще са 1.1660 и 1.1670, но да си знаете че можем да достигнем и 1.1800, но пиша това, което виждам според системата за търговия.
С една дума - чакам юга на 1.1615, а след това отскок и изтегляне, това е всичко, така че очаквам бавно движение днес.
Според моите оценки зоната на 1.1615 се възстановява и продължаваа на север, но откакто се преместихме според H4 на юг ще сме тук за още една или две седмици. Има две възможности за ситуацията за напред, първата опция е в диапазона 1.1590 и 1.1740, а втората е пробив на юг, това е, което показва H4, е че все още трябва да се придържаме към флата в обхвата на 1.1590 и 1.1730 за поне две седмици.
Що се отнася до диапазона на търговия за днес, върха е 1.1780, дъното е 1.1615, така че ще го тестваме днес. В допълнение, тя действа като ниво на отскок, но това не означава, че трябва да купуваме, а е необходимо да влезем с покупки със сигнали на север, мисля, че така ще има сигнал, докато отидем до 1,1615.
Що се отнася до нивата, потвърждаващи посоките, горната граница е 1,1719, дъното е 1,1665, понастоящем сме под нивото 1,1665, което потвърждава отново южната ни тенденция.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.