Истинска...Бомба е
т.е. по-добре да не се отварят сметки.Inactive account maintenance fee: $10 per month
Inactive account re-activation fee: $50
Истинска...Бомба е
т.е. по-добре да не се отварят сметки.Inactive account maintenance fee: $10 per month
Inactive account maintenance fee: $10 per month
т.е. по-добре да не се отварят сметки.Аз имам сметка там от около 2 години и също от толкова не съм влизал в нея
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (09-02-2015)
По добре и не влизай...................................... ......................Много ясно!
лкхфл;свхгфоасхгл;схжиоахж ошиВХЩвжхверхаеха
В Руся съм, в Русия съм..![]()
Имам центова сметка, наричана още микро. Мога да говоря с часове и имам факти, но
ще се огранича със следното - Не ви препоръчвам да ползвате тази услуга!![]()
Последна редакция от Lubo : 09-07-2015 на 13:36