С молба към колегите ,запознати с тази материя .Препоръки за добър геймърски лаптоп .
Може и компютър .
С молба към колегите ,запознати с тази материя .Препоръки за добър геймърски лаптоп .
Може и компютър .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (09-09-2018), borkooo_pz (09-09-2018), minkov (09-09-2018), kypa (09-09-2018), lyubo (09-09-2018), Нерегистриран (1), skrasi (20-01-2020)
Че е за него е вярно ,но мама му пита ,че ме " кръщава " и ми показва едни ,косата ми се изправи .И понеже не съм запозната с разните му параметри и подробности затова питам ,А тук има доста колеги много добре запознати .
Ами ако искаш да е хубав, точно трябва косата да ти се изправи. Те по това се познават, че са хубави
Тъкмо ще спестиш пари от фризьор, за изправяне на коса със сешоар и преса.
Ето ти икономия.????
Значи да претръпвам .
Но поне да е за нещо където си заслужава .Това ще е за кратко и после пак на мен ще го прехвърли .Освен и аз да ставам баба - геймърка
Какъв конпютур е искал Борко мамин? По принцип 2-3 килолева е "нормалното", баш хубавите са х2 х3.
Май по-добре обикновен конпютур, да не е лаптоп, че по-лесно се преконфигурира (да му се добавят тиливизури, да му се сменят или добавят клавиатури/видеокарти и други разни работи).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз съм за настолен.Какъв конпютур е искал Борко мамин? По принцип 2-3 килолева е "нормалното", баш хубавите са х2 х3.
Май по-добре обикновен конпютур, да не е лаптоп, че по-лесно се преконфигурира (да му се добавят тиливизури, да му се сменят или добавят клавиатури/видеокарти и други разни работи).
В пъти ще е по-удобен за игри......
kypa (09-09-2018), borkooo_pz (09-09-2018), skrasi (20-01-2020)
Е то ясно, че тряа да е настолен .....
Аз геймърството около Heroes Of Might and Magic III, Starcraft и Warcraft II го спрях .... ма съм чувал, за една игра излянала Counter Strike .... много вървежна ....
Още съм чул, че за някой конпютури правят къстъм водно охлаждане ))
kypa (09-09-2018), borkooo_pz (09-09-2018), skrasi (20-01-2020)