Не Хепи ,по тези въпроси не може с насмешка,вярно е, обичам да се шегувам,но не и сега,това са болни въпроси не са ми смешни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така и не разбрах точно нито какво е "секри" , нито какво всъщност означава темата като заглавие. Аз ли съм прозд илиии......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма и ти к'ъф си . прозд се пише със "с" ..........
...................................... относно заглавието и аз писах и помолих за корекция , ама явно чакат импулсно движение...............
![]()
Аз явно съм "проздия"интервала не е на правилното място !
Дано някой модератор го поправи ...
army dad
Никой няма да го поправи,аз отправях два пъти молби и никой не се отзова.
Тъй ще си остане.
Вярноооо.....
Очертава секри за със зърнените храни !!! = Очертава се криза със зърнените храни !!!
Последна редакция от plovcity : 14-08-2012 на 07:37
ааа, малко ми преиначаваш думите, или по-точно, променяш контекста. Аз отговорих във връзка с определени въпроси.Happy68,
И аз малко няма да се съглася първо за образованието,ами никой не говори за висша степен на образование.Но начално и основно е задължително и ето и това не се спазва.А тук е и семейството ако отсъства то естествено,че детето няма кой да го насочи към образованието.
Тоест тотално отсъствие на първите години на развитие на детето.За това е държавата за да потърси отговорност според законите от такива родители.А у нас за съжаление се допусна това да се превърне в масово поведение на цели големи групи от хора.Тези хора са част от нацията ни и естествено избиратели,които чрез вота си определят бъдещето ни.
А що се отнася до божиите заповеди,ами не може да се проповядват от хора затънали в доноси и грехове.![]()
На места има 50% по малки добиви ... фуражи също ще липсват .
Ако и другата година е такава "зла" то скоро време ГМО храните ще заменят абсолютно всички ! Уж незнайния проблем с масовото измирне на пчели ще се окаже известен, или някой организми са свръх чувствителни от промените в генетиката на доста растения . Понятието затворен биологичен кръг ще се окаже пълна лъжа ... милиони ако не и милиарди пчели измират и това носи огромни загуби в сектора . До две три години очаквам набези на диви животни по населени места ...
Оказва се, че структурата на атмосверата е доста по-сложна от колкото сме учили и продължават да учат ... има йонизирани слоеве, които са изключително нежни и на местата извършени ядрени опити има задължително отклонения които няма как да се засечът ...
Изтъняването на ледниците / следствие от глобалното затопляне/ доведе до изтънявяне и на земната кора по полюсите и естествено изригване на отдавна загаснали вулкани . А това на свой ред какво говори ... Климатичните промени са необратими !!!
И като включим кръглата 1000 годишнина :
Огромна пукнатина разцепи слънцето
![]()
army dad
Caesar, знаеш ли че си прав. Вчера гледах в някакво предавани, добивите на царевица в световен мащаб са паднали с 40%. Това ще доведе до невъзможност да се изхрани добитъка. По-малко месо. И неговото поскъпване.
Кофти работа!
Колкото до йонизирания въздух, преди години много се коментираше. Дори се продаваха йонизатори за автомобили и жилища. Сега нещо изчезна тази тема. Йонизирания въздух убива болестотворните микроорганизми. А в градски условия няма такъв въздух.
Предлагам ти един филм за водата.
http://video.google.com/videoplay?do...3940910761145#