Да, ще мине (кебела на 1,40)
Не, няма да мине (кабела на 1,20)
kypa (12-12-2018), Нерегистриран (1)
Много ототдоле тръгва да захожда за нагоре, сигурно няма да се получи пробива на тоз заход. Аз на евруту/йената турих малко дълго, ама си мисля да го затварям.
Петролеца хубав ъп направи и май не го е завършил още. А следващото ниво е чак на 80++ стотинки нагоре.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
MAXJOY (12-12-2018), звездоброец (12-12-2018)
вчера продадох долар-йена на 113,40.. нещата не се развиват добре.. да мине на плюс и я махам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (13-12-2018)
има вероятност да импийчнат Тереза Мей в по-късните часове.. не знам дали това обаче не е в цената на кабела.. при всички положения пореден ден с волатилност при кабела..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
същата ситуация като вчера колеги.. никой не пише и не трейдва, но това затишие да не ви заблуждава.. по-късно ще има екшън.. бъдете нащрек..
Бахахахаха, направо ми отнесе лимита като куцо пиле доматя
На инстата при това движение всичко блокира - ни мета, ни уебтрейдър... хахахах
Направих едни бързи $300 и пуснах едно теглене, па да видим![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
изглежда Тереза ще спечели вота на недоверие.. важно обаче е сега с какъв процент.. колко ще гласуват за нея.. ако спечели с малко, пак може да я свалят.. не бързам още да купувам кабели.. нищо, че расте.. реузалтата около 23:00 бг време.. тъкмо време да си допия спокойно кафето..
Последна редакция от звездоброец : 12-12-2018 на 16:18
Кажи тенкю на пазара, аз тепърва чакам златю да ми стигне таргета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
звездоброец (12-12-2018), kypa (13-12-2018)
ако спечели със 230+ гласа -1,28
ако спечели с 200- гласа - 1,25
губи - под 158 гласа - 1,20
п.п. Тереза, обичам те!![]()
чета коментарите и ми се струва, че май ще спечели.. ще пробвам дълго евро от 1,1366