То според европейския съд е едно, ама как да се отмени резултата от референдума като британската конституция не дава.
Да, ще мине (кебела на 1,40)
Не, няма да мине (кабела на 1,20)
То според европейския съд е едно, ама как да се отмени резултата от референдума като британската конституция не дава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
Та идеята за даун си е още валидна де, въпреки европейския съд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
Отдавна съм спрял да гадая по новини и стъклени кълбета
Кабела го чакам да спре да бълбука и да се успокои за да отворя нова позиция нагоре
Причината е че до нова година долара трябва да се срине за сметка на кабела и еврото ,за да могат американчетата да си напазаруват по евтино преди Коледа.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), minkov (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
То и аз не съм много убеден в каква посока трябва го прати таквози решение, ама като казаха тръгна надоле, а надоле има още много, та затова ми се стори, че трябва да е надоле.
Референдума най-лесно да го отменят с нов референдум.
Ама надали, по-скоро да мътят водата и да протакат още само.
Петролеца беше тръгнал да започва да потегля за нагоре и се спря. След малко може да заформи някакъв вид даунъ.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
MAXJOY (10-12-2018), borkooo_pz (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), minkov (10-12-2018), pablo (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
утре е гласуването.. Аналезаторите очакват поражение за Мей.. т.е. не знам дали надолето не е вече в цената..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Брексит няма да има. Това просто беше една хитра измама за прибиране на много пари. Още е рано да се каже, но това може да се окаже измамата на века. Все пак да не пренебрегваме криптовалутите и Тръмп. Те също претендират за първенство при измамите.![]()
kypa (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), pablo (10-12-2018), Нерегистриран (10)
Днеска да тестваме дъното и утре Тереца Мейовица като не ѝ мине номера да го изпружат едни 300 пипа ъп.
За кабела имам предвид. Иначе на петролеца също трябва да има изпружване по някое време, ама първо може би още 50 стотинки даже лев надоле.
Дето е вчерашното дъно на няколко стотинки отдоле е пивот нивото.
Измама абсолютна е Брейкзита. Толкоз не са лъгали сигурно откак самия ЕС са правили.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (10-12-2018), minkov (10-12-2018), pablo (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
Е ти пък, измамата на века, то още сме съвсем в началото на този век има още 80 години - знаеш ли колко още измами могат да се развихрят, дето тези сегашните ще изглеждат като някакви невинни шегички.
kypa (10-12-2018), звездоброец (10-12-2018), Happy68 (10-12-2018)
интересно защо еврака катери.. би трябвало да следва кабела надоле..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."