Да, ще мине (кебела на 1,40)
Не, няма да мине (кабела на 1,20)
уоуу.. Карни с прогноза за спад на БВП от 8% и паунда надолу с 25% ако няма сделка..
това е на Централната им Банка прогноза!
моята прогноза за 1,20 ако пропадне гласуването дали не е прекалено оптимистична..
https://www.forexlive.com/centralban...n-gdp-20181128
Последна редакция от звездоброец : 28-11-2018 на 18:47
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Пауъл не особено позитивен.. ама на мен не ми се купуват евра.. да катери колкото ще..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
скъсих от 1,1345.. да Пауъл беше супер песимстичен, ама Европа е фул ъв шит..
стопа близо де..
звездоброец (28-11-2018), kypa (28-11-2018), Нерегистриран (1)
изхвърли ме от късите евра.. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (28-11-2018), kypa (28-11-2018)
Аз бях с дълги, едни $100 изкарах от тях и пуснах теглене, да има за Коледа.
По-рано Pattern Graphix-a и сигнал даде, имаше бича формация на свещите - "стиковани" свещи, както аз ги наричам.
Обаче единия ми лимит го взе, другите сделки ръчно се мъчих да ги затворя и 10 минути имаше "Trade context is busy".
Да не кажете, че все аз печеля и на мен не ми се случват нещата, които се случват на всички.
Айде със здраве и да знаете, че Пауъл направо обезкуражи всички.
Австралиеца и той нагоре! Индексите и те. При Активите затворих дълга на технологичния.
звездоброец (28-11-2018), kypa (28-11-2018), pablo (28-11-2018), Happy68 (29-11-2018)
пробвам ново късо от 1.1370.. последен опит.. голямата картина не се променя според мен..
ЕЕЕЕеее, изчакай!
Поне до утре...
Няма смисъл да влизаш сега. Ако го правиш, поне с отложен сел ордер го прави.
Щото сега и съпротиви в подкрепи се превърнаха и знае ли се утре сутрин в Европейската сесия какви ще стават. Европейците все още не са отреагирали на новината.
kypa (28-11-2018), pablo (28-11-2018), звездоброец (28-11-2018), Happy68 (29-11-2018)