Да, ще мине (кебела на 1,40)
Не, няма да мине (кабела на 1,20)
това чудо мина ли .... или още да чакаме за изненади ...И аз не знам. Язе си гласувам нормално, ама отворих една друга тема с една друга анкета и народа иска да гласува, а не може.
Само Фафа успя да гласува. На форумните бъгове не им стиска да се показват пред нея.
Датата май въобще не може да се променя.
Кабела малко заспал тудей, ама прескочи пивота и след малко има някакво изказване на Карни, та може да стане интересТно. Тоест да има НАПРЕЖЕНИЕ.![]()
Безплатен обяд няма!
звездоброец (26-11-2018), borkooo_pz (26-11-2018), kypa (27-11-2018)
звездоброец (26-11-2018), borkooo_pz (26-11-2018), kypa (27-11-2018)
Карни нещо се бави, ама то и няма смисъл да се чака точно пък него.. в момента играе втора цигулка.. кът мине 11-ти пак ще го слушаме..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (26-11-2018), Happy68 (27-11-2018), pablo (27-11-2018), kypa (27-11-2018)
Тръм се е разпищовил по никое време..
късно ми е за позиция.. утре ако стоят така нещата - късо евро, къси индекси.. то индексите още сега може да се продават де..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
изказването му е от преди 30 мин.. ако бях пред компа, щеше да има пара..
сега ако вляза къси индекси, ще трябва да ги следя цяла нощ..
утре ще се става рано.. шорт Дакс още с отварянето..
къс Дау, къс Дакс и СандП.. и Апъл.. сел евретинг..
ябълка ако отвори над 170 утре също е за продаване..
ха-ха, а аз съм го нацелилаПрез ноща, около полунощ инстата вдигат спреда на паунда на 9 пипа, те и на другите вдигат, за всяка двойка е различно.
И ако по това време е ударен стопа няма смисъл от рекламации, шото си е нормално.
То е добре всеки да го има предвид това - На е/д става 5 пипа, на повечето мейджъри е между 5 и 9 пипа. Интересното в, че на кросовете не променят спреда с изключение на евро/иена - и там е 5 пипа май.- майстор бе .....
Благодаря Минков, ценна информация - ще я имам предвид.
а това с нощните спредове обявено ли е някъде из сайта им .... знам, че ти си доста запознат с него
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (27-11-2018), звездоброец (27-11-2018), kypa (27-11-2018)
Сега може и да са го обявили, аз когато жалих си седеше, че спреда е фиксиран и на това основание ми уважиха искането, ама беше преди година някъде и оттогава не съм чела условия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Happy68 (27-11-2018), звездоброец (27-11-2018), kypa (27-11-2018)
Добро утро!
Гледам еврото пак се е "засилило" за 1.13.
https://www.youtube.com/watch?v=PvXr...byOjrY&index=1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (27-11-2018), звездоброец (27-11-2018), kypa (27-11-2018)