Чудесно, щом не е тайна би ли посочил къде да разгледаме? По-назад в темата май беше споменал, че досега не си вадил нормални пари с ръчна или автоматизирана търговия?
Чудесно, щом не е тайна би ли посочил къде да разгледаме? По-назад в темата май беше споменал, че досега не си вадил нормални пари с ръчна или автоматизирана търговия?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
чакам, чакам вече... няколко години хахахачовек - имам реален акаунт в алпари от повече от 10 години, който за това време е увеличен 4 пъти с ръчна търговия. стейтмънта му е публикуван поне 2 пъти във форума.
колкото до историята с новите експерти - ами почакай малко да се натрупа. тепърва ги подготвям един по един и ги пускам да търгуват. говорим за десетки експерти с качества, тотално превъзхождащи измислиците на к_в.
наистина се забавлявам с коментарите ти. наистина ще се раадвам за теб ако направиш нещо читаво след 10-15 години трошене на време и пари.
просто с основните грешки в концепциите много се съмнявам.
за жалост сам и брокер не можеш да си избереш успещно. направи най-великото ревю на алпари, но като гледам в боока сметките ти при тях изостават от тази при брокера, който аз ти казах.
по-добре се залавяй за работа, вместо да се чудиш каква глупост да напишеш за мен и да се самозаблуждаваш за способностите си. времето лети, аз пък си нямам друга работа защото и 1-2 системи ми стигат и те си работят. та мога цял ден да седя тук и да се забавлявам с коментарите ти.
Разликата е драстична
![]()
Последна редакция от K_W : 27-09-2018 на 10:54
Нерегистриран (9)
Матеев още е в шок от близката среща от третия вид с ръчната търговия и иновативните технологии на Инстата, затова се върна тъй бърже и ексклузивно към теорията. Иначе напредва много бърже, а тия работи дето ги разказва са доста над средното (международно-)форумско ниво.
ТрадеИнтерцептор имат хубава каналистична система, нещо подобно на Болинджър Бандс върху ЕМА плюс подробно тълкуване на показанията. Системата е интегрирана в тяхната платформа.
Язе от доста време си мисля за някаква каналистична структура върху Алигатора или Ичимоку, ама още не ми е дошла музата.
Канала на Келтнер може да се тества доста лесно върху линия от Алигатора между другото - СММА(х)=ЕМА(2х-1). С някаква делта от АТР от развитието на новите барове спрямо тия, върху които е калкулирана средната може допълнително някое зайче да изскочи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
K_W (27-09-2018), Mateev (27-09-2018), Нерегистриран (5), gambletrade (27-09-2018)
К_В, досега от тебе съм видял един единствен кървфитнат експерт, който се опитваше да го продадеш за 1300$, но не се намери нито един глупак да ти ги даде. Това е всичко в твоята равносметка. Останалото са само надути самохвалства и липса на компетентност в областта на математиката и програмирането, която води до смешни постинги. Признавам си, че тези постинги добре ме забавляваха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
между другото, трейдинтерсептора е посока в която има смисъл да се гледа.матеев още е в шок от близката среща от третия вид с ръчната търговия и иновативните технологии на инстата, затова се върна тъй бърже и ексклузивно към теорията. иначе напредва много бърже, а тия работи дето ги разказва са доста над средното (международно-)форумско ниво.
традеинтерцептор имат хубава каналистична система, нещо подобно на болинджър бандс върху ема плюс подробно тълкуване на показанията. системата е интегрирана в тяхната платформа.
язе от доста време си мисля за някаква каналистична структура върху алигатора или ичимоку, ама още не ми е дошла музата.
канала на келтнер може да се тества доста лесно върху линия от алигатора между другото - смма(х)=ема(2х-1). с някаква делта от атр от развитието на новите барове спрямо тия, върху които е калкулирана средната може допълнително някое зайче да изскочи.
по стечение на обстоятелствата (тук ще се изтъквам малко :d) познавам създателите на платформата и най-вече създателя на индикатора за който говориш. той е и собственика (беше) на компанията, професионален трейдър е и дълги години в началото издържаше компанията с приходи от трейдинг.
kypa (27-09-2018), Нерегистриран (3)
К_В отново се изхвърли, че чак ще се пръсне от надуване. Обеща стратегии, а нищо не даде. Типично в неговия стил - лъжа и самохвалство.
Аз обаче без да съм ви обещавал, ще ви дам около 100 от най-популярните стратегии в публичното пространство, които съм ги систематизирал на твърдия си диск. Повечето от тях са с готово написани експерти или индикатори, като част от тях дори са с отворен код. Файла е огромен, защото всяка една стратегия върви в комплект с подробно описание, включая и понякога с видеоуроци към нея. Във файла не съм включил Price Action стратегията, защото тя заема 2 гигабайта дисково пространство, и dox.bg отказа да приеме такъв огромен файл.
Ето линка с останалите стратегии:
Линк за сваляне: https://ndox.abv.bg/download?id=a5cf4ffb44
матеев, сега и не довиждаш ли? ето го поста със стратегиите, разрови се може да намериш нещо по-читаво от "публичните" и руските бангии хахаматеев такива като твоите стратегии с лопата да ги ринеш, изтрябвали са му на някой, че и в текстови формат.
ето нещо по смислено, няколко десетки готови експерти, не помня кои съм тествал и кои не
линк за сваляне: https://ndox.abv.bg/download?id=2660b16e83
трейдингът с експертие рисков, използвайте на демо, всеки сам си е отговорен ако изгуби пари с тях.
Нерегистриран (2), hanuman (27-09-2018)
Добре де аз само едно нещо не мога да разбера...
При положение че човек си открие печелившата стратегия или добър експерт, защо му е нужно да го продава или дава ей така даром...?
Не е заяждане... Просто питам наистина.
Нерегистриран (6), K_W (27-09-2018), kypa (27-09-2018), minkov (27-09-2018), gambletrade (27-09-2018), hanuman (27-09-2018)
Ми по различни причини - някои хора просто са добри, други примерно много искат да предизвикат интерес към себе си (на тези май им викаха "Нарциси"), трети просто се кефят, че има с какво да се хвалят (а някой дори да няма с какво, пак успяват да се похвалят) и т.н.
Във всеки случай аз от това което се предлага срещу пари или даром не съм намерил нещо дето да е достатъчно печелившо, че да си заслужава да се занимаваш с него.
Единствено някоя идея може да се почерпи и да се доразвие в някаква посока, дето автора не е забелязал или просто е спестил на околните.
kypa (27-09-2018), gambletrade (27-09-2018), Нерегистриран (1), hanuman (27-09-2018)
Да го продава, защото евентуално печалбите спрямо реалността на пазарите могат да са съизмерими с печалбите от продажба. Същото нещо важи и за менторския бизнес просто хората очакват, че едва ли не ако печелиш и утре си станал милионер.
Да добавя само, че не обсъждаме играчки от по 100$...