• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Разработка на търговски стратегии

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Разработка на търговски стратегии

+ Отговор в тема
    Страница 32 от 152 ПървиПърви Предишно ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 311 до 320 от общо 1517
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 29-08-2018 11:12 #311 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Joker
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Joker не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Joker е отвъд представите Аватара на Joker
      Начислени плащания
      1,061.71 USD
      Благодарности
      1 196
      Благодарили са му 2 668 Пъти в
      1 068 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Mateev Виж мнението
      Всичко над 1-2% на година е добро, ако сравним с депозитите в банките. Иначе аз съм склонен да си мисля, че с трейдинга спокойно могат да се докарват едно 50-60% на година (средно 5% на месец) и това е постижимо ако човек се концентрира в портфейлите от много роботи, а не в една единствена "супер" стратегия.
      Ства въпрос че си направил грешка 4% на ден не правят 120% на месец защото в събота и неделя не се търгува и няма как да докараш 30 работни дни във форума има тема 1% на ден от доста време и опити да се достгине този 1% а по други форуми има системи за по 4% това означава че ако почнеш с 1000$ след 11 месеца над 1 000 000$ ако искаш го сметни
      http://www.learntotradethemarket.com...9-percent-time
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на Joker за полезния пост:

звездоброец (29-08-2018), K_W (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 29-08-2018 11:43 #312 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alphaomega
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      alphaomega не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите alphaomega е радост за учите Аватара на alphaomega
      Начислени плащания
      2,088.83 USD
      Благодарности
      135
      Благодарили са му 720 Пъти в
      186 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Много си чувствителен към всичко което ти противоречи.

Аз пък съм обективен и не особено дипломатичен, защото файда не виждам в това. Само да си подхранваме някакви самозаблуди няма смисъл защото на пазара не му дреме.
      Така, че ако някои има да казва нещо да го прави, най много да се извлече полза. Когато не съм съгласен с някой и нещо го казвам , не сме в детската градина да се цупим и обиждаме.

За бота в пазара казах вече, че съм го качил за експеримента,и ми е все тая за него.

Сигурен ли си че предимството при ECNa не ти е равно на комисионната която плащаш за него?

Критериите за брокер са ти малко като за обществена поръчка, особено с часовата зона, но примерно IC Markets.
      А я кажи при IC Markets какво е положението за реални акаунти?

Ей сега тъкмо си отворих една нова демо сметка за тест и изглежда много добре. Спредовете са едни от най ниските които съм виждал. Комисионната е 3.5$ на лот. Часовата зона е GMT+2.

На демото изпълнението на поръчките е светкавично.

Дали на реална сметка ще почнат да ми правят номера като включа скалпиращите ботове?

Ако някой има опит с тоя брокер да сподели.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следният потребител изказва благодарност на alphaomega за полезния пост:

borkooo_pz (29-08-2018)

6. 29-08-2018 14:41 #313 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alphaomega Виж мнението
      А я кажи при IC Markets какво е положението за реални акаунти?

Ей сега тъкмо си отворих една нова демо сметка за тест и изглежда много добре. Спредовете са едни от най ниските които съм виждал. Комисионната е 3.5$ на лот. Часовата зона е GMT+2.

На демото изпълнението на поръчките е светкавично.

Дали на реална сметка ще почнат да ми правят номера като включа скалпиращите ботове?

Ако някой има опит с тоя брокер да сподели.
      Спреда е най-ниския който съм виждал, често е 0, средния е 1 пойнт(0.1пипс), слипиджа е малък (5-6 пойнта) често никакъв, има го както при стопове така и при таргети.

Такси за теглене и внасяне нямат никакви, като методи приемат всякакви,даже и pаypal, когато прехвърляш от един акаунт в друг ти казват и курса на превалутиране и сумата която се получава, което не съм видял друг да го прави.

Съпорта е доста в час и отзивчив, което е рядкост също. Преди да си отворя акаунта четох темата им в пеас арми, направи ми впечатление, че отговаряха на всяко оплакване.

Има разни ИБ-та и ако минеш през такъв може да си докарап и още по-ниска комисионна, не съм пробвал.

Скалпитращи ситеми уж приветстват.

За няколко месеца не съм видял нищо лошо.
      Алтернативата им е LMAX, но там са си дървеняци, FCA регулирани са така, че трябва да си про за висок левъридж, също така не са ритейлфрендли, отговарят бавно и тромаво, сайта им не е толкова функционален, а и минимума за акаунт е 10к.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

alphaomega (29-08-2018), Mateev (29-08-2018), звездоброец (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

8. 29-08-2018 18:45 #314 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 134 Пъти в
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      ...Критериите за брокер са ти малко като за обществена поръчка, особено с часовата зона, но примерно IC Markets.
      Ще ти се доверя и ще си отворя акаунт в IC Markets.

А сега да се похваля за днешния ден. Направих си труда да разгледам Equity-то и параметрите на 90-те руски робота и в резултат на това изтрих от базата данни 50 от тях. Оставих само 40-те най-добри. Това ще ми позволи да вдигна размера на лота, с който те ще търгуват. Тази реорганизация обаче изискваше да затворя всички стари сделки, за да не се объркват новите роботи с новия си Magic Number, който се раздава автоматично.

Та затворих с лека ръка всички печеливши сделки и част от малко губещите, но по-големите губещи сделки сърце не ми даде да ги затворя. Все пак те са си окомплектовани с верни SL и TP и е възможно поне част от тях в следващите дни да излязат на печалба.

Както и да е - важното е, че в резултат на движенията през днешния ден и донякъде с моя помощ първия акаунт стана с 12.6% месечна доходност по баланс и 4.6% по Equity. Дето се казва - изпълни си плана за месеца в последния момент.

Втория акаунт обаче изби рибата. Постигна подобни проценти, но за няма 3 дена - 12% доходност по баланс и 8% по Equity. Profit Factor стана 13.33, a Expectancy стана 26.8 пипса. Самия сайт MyFхBook се впечатли и ми каза, че акаунта ми е изпълнил критериите за AutоTrade програмата и ми предложи да го даде на други трейдери, за да копират сделките ми. Виж текста:

Congratulations!
      Your account fits the criteria of our AutoTrade program which allows you to generate an unlimited income with zero effort, by allowing other My**book members to copy your trades. If you wish to participate in the program, please click the 'Apply' button to submit the system for final review.
      Details about the program can be found here: http://www.my**book.com/autotrade/faq
      Последна редакция от Mateev : 29-08-2018 на 19:14

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

звездоброец (29-08-2018), minkov (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018), K_W (29-08-2018)

10. 29-08-2018 18:57 #315 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 977
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      По въпроса за Алпари - аз си го хваля, защото до момента съм доволен от него. Нямам база за сравнение с други брокери, така че не можеш да ме критикуваш. Ако наистина смяташ, че има по-добър брокер, ами напиши го кой е той. Иначе така всеки един брокер може да бъде критикуван за нещо. Дай ми друг брокер, който има всички екстри на Алпари, и ще съм ти благодарен. Държа на следните параметри на брокера:
      1. Интерфейс на WEB сайта на руски език
      2. ECN акаунти
      3. Криптовалути
      4. Личен кабинет с моментални парични трансфери насам-натам
      5. Да е голям брокер (да има милиарди клиентски пари в него)
      6. Да е малък пинга до неговия сървър (50-60 ms)
      7. Часовника на сървъра да работи с отместване UTC+2
      Така.
      Днес жертвах едни 300 долара да го видя що за брокер е това Алпари?
      Общо казано - не съм впечатлен.
      А по-конкретно - ползват абсолютно същия модел като на инстата, но обърнат наобратно.
      реалните спредове не са по-ниски от на инстата, а за някои от мейджърите даже са по-високи от на инстата.
      Предлаганите валутни двойки са по-малко от тези на инстата, и то доста по-малко
      (говоря за сметка стандарт) Поне в този вид сметка въобще няма крипто, петрол и акции (не, че ме интересуват, но няма). Индекси също няма (и те не ме интересуват)
      Комисионните им за теглене и депозиране са по-високи от тези на инстата
      Първоначалната бюрокрация е малко-по-голяма от тази в инстата, мо нещата се движат с няколко идеи по-бързо.
      За тегленията и прехвърлянията не мога да изкажа мнение, щото още не съм стигнал до там.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Mateev (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

12. 29-08-2018 19:03 #316 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Така.
      Днес жертвах едни 300 долара да го видя що за брокер е това Алпари?
      Общо казано - не съм впечатлен.
      А по-конкретно - ползват абсолютно същия модел като на инстата, но обърнат наобратно.
      реалните спредове не са по-ниски от на инстата, а за някои от мейджърите даже са по-високи от на инстата.
      Предлаганите валутни двойки са по-малко от тези на инстата, и то доста по-малко
      (говоря за сметка стандарт) Поне в този вид сметка въобще няма крипто, петрол и акции (не, че ме интересуват, но няма). Индекси също няма (и те не ме интересуват)
      Комисионните им за теглене и депозиране са по-високи от тези на инстата
      Първоначалната бюрокрация е малко-по-голяма от тази в инстата, мо нещата се движат с няколко идеи по-бързо.
      За тегленията и прехвърлянията не мога да изкажа мнение, щото още не съм стигнал до там.
      Трябваше да си отвориш Pro.ECN акаунт, но не е късно. Винаги можеш да го отвориш и за секунди да прехвърлиш парите си в него. В Pro.ECN акаунтите има повече финансови инструменти, включая и криптовалути.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 3 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

minkov (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

14. 29-08-2018 19:10 #317 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 977
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Трябваше да си отвориш Pro.ECN акаунт, но не е късно. Винаги можеш да го отвориш и за секунди да прехвърлиш парите си в него. В Pro.ECN акаунтите има повече финансови инструменти, включая и криптовалути.
      На мен не ми липсват много валути, само го констатирах като факт.
      Единствено usd/zar ми липсва от това което го няма.
      По-важното е, че основните им условия за търговия не са кой-знае колко по-добри от тези на инстата. Даже в някои аспекти са по-лоши.
      На мен не ми хареса и това, че май нямат четири цифрени котировки. Аз съм свикнал с тях и по-ми харесват от пет цифрените.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Mateev (29-08-2018), kypa (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

16. 29-08-2018 19:18 #318 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      На мен не ми липсват много валути, само го констатирах като факт.
      Единствено usd/zar ми липсва от това което го няма.
      По-важното е, че основните им условия за търговия не са кой-знае колко по-добри от тези на инстата. Даже в някои аспекти са по-лоши.
      На мен не ми хареса и това, че май нямат четири цифрени котировки. Аз съм свикнал с тях и по-ми харесват от пет цифрените.
      Акаунтите Alpari.Nano са с 4-цифрени котировки, но няма да ти харесат спредовете. Alpari.ECN акаунтите са с доста добри спредове. Най-добри спредове има Aplari.Pro.ECN, но там пък има комисионни. Така или иначе щом веднъж си влязал в Алпари, отвори си от всички видове акаунти, разгледай ги, и си избери този, който най-много ти допада.

Огледай и настройките на акаунтите. Можеш например да си настроиш маржина по всеки един от тях. Най-интересни обаче са ECN акаунтите, при които ти сам настройваш 7-8 различни параметъра, свързани с начина, по който ще се изпълняват твоите ордери. Такава екстра не съм виждал по други брокери. Дефакто Alpari позволява на клиентите си да бъзикат част от сървърните настройки, които касаят техния акаунт.
      Последна редакция от Mateev : 29-08-2018 на 19:24

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

17. Следните 3 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

kypa (29-08-2018), minkov (29-08-2018), borkooo_pz (29-08-2018)

18. 29-08-2018 19:57 #319 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 977
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Акаунтите Alpari.Nano са с 4-цифрени котировки, но няма да ти харесат спредовете. Alpari.ECN акаунтите са с доста добри спредове. Най-добри спредове има Aplari.Pro.ECN, но там пък има комисионни. Така или иначе щом веднъж си влязал в Алпари, отвори си от всички видове акаунти, разгледай ги, и си избери този, който най-много ти допада.

Огледай и настройките на акаунтите. Можеш например да си настроиш маржина по всеки един от тях. Най-интересни обаче са ECN акаунтите, при които ти сам настройваш 7-8 различни параметъра, свързани с начина, по който ще се изпълняват твоите ордери. Такава екстра не съм виждал по други брокери. Дефакто Alpari позволява на клиентите си да бъзикат част от сървърните настройки, които касаят техния акаунт.
      Такива настройки са ми много за напреднали, а аз не съм сигурен, че са за мене.
      ЮИма време ще ги поразуча лека полека, но на пръв поглед наистина не са нещо кой знае колко впечатляващо. Имат някои предимства пред инстата, но имат и някои недостатъци.
      Ще ги следя да видя колко ще разпъват спреда при новини и късно през нощта и тогава ще имам някакво по-комплексно мнение.
      Аз по принцип съм фен на фиксираните спредове и големите разширявания на спреда хич не ме кефят.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

borkooo_pz (29-08-2018), kypa (30-08-2018)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 29-08-2018 21:06 #320 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ще ти се доверя и ще си отворя акаунт в IC Markets.

А сега да се похваля за днешния ден. Направих си труда да разгледам Equity-то и параметрите на 90-те руски робота и в резултат на това изтрих от базата данни 50 от тях. Оставих само 40-те най-добри. Това ще ми позволи да вдигна размера на лота, с който те ще търгуват. Тази реорганизация обаче изискваше да затворя всички стари сделки, за да не се объркват новите роботи с новия си Magic Number, който се раздава автоматично.

Та затворих с лека ръка всички печеливши сделки и част от малко губещите, но по-големите губещи сделки сърце не ми даде да ги затворя. Все пак те са си окомплектовани с верни SL и TP и е възможно поне част от тях в следващите дни да излязат на печалба.

Както и да е - важното е, че в резултат на движенията през днешния ден и донякъде с моя помощ първия акаунт стана с 12.6% месечна доходност по баланс и 4.6% по Equity. Дето се казва - изпълни си плана за месеца в последния момент.

Втория акаунт обаче изби рибата. Постигна подобни проценти, но за няма 3 дена - 12% доходност по баланс и 8% по Equity. Profit Factor стана 13.33, a Expectancy стана 26.8 пипса. Самия сайт MyFхBook се впечатли и ми каза, че акаунта ми е изпълнил критериите за AutоTrade програмата и ми предложи да го даде на други трейдери, за да копират сделките ми. Виж текста:

Congratulations!
      Your account fits the criteria of our AutoTrade program which allows you to generate an unlimited income with zero effort, by allowing other My**book members to copy your trades. If you wish to participate in the program, please click the 'Apply' button to submit the system for final review.
      Details about the program can be found here: http://www.my**book.com/autotrade/faq
      Както си прецениш, принципно на никой брокер нямам вяра, от тези засега само добри впечатления имам.

Изключването на част от системите звучи като добра идея, но зависи и по какъв критерии си ги изключил, ако е тестове по-дълги от година две чудесно.

Относно боока, това си им е стандартна зарибявка. Ако системата ти има много трейдове може да има смисъл защото комисионната е на база печеливши трейдове, което не е много смислено но така са си преценили.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

borkooo_pz (29-08-2018), kypa (30-08-2018)

+ Отговор в тема
    Страница 32 от 152 ПървиПърви Предишно ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти