Ще ти се доверя и ще си отворя акаунт в IC Markets.
А сега да се похваля за днешния ден. Направих си труда да разгледам Equity-то и параметрите на 90-те руски робота и в резултат на това изтрих от базата данни 50 от тях. Оставих само 40-те най-добри. Това ще ми позволи да вдигна размера на лота, с който те ще търгуват. Тази реорганизация обаче изискваше да затворя всички стари сделки, за да не се объркват новите роботи с новия си Magic Number, който се раздава автоматично.
Та затворих с лека ръка всички печеливши сделки и част от малко губещите, но по-големите губещи сделки сърце не ми даде да ги затворя. Все пак те са си окомплектовани с верни SL и TP и е възможно поне част от тях в следващите дни да излязат на печалба.
Както и да е - важното е, че в резултат на движенията през днешния ден и донякъде с моя помощ първия акаунт стана с
12.6% месечна доходност по баланс и
4.6% по Equity. Дето се казва - изпълни си плана за месеца в последния момент.
Втория акаунт обаче изби рибата. Постигна подобни проценти, но за няма 3 дена -
12% доходност по баланс и
8% по Equity. Profit Factor стана
13.33, a Expectancy стана
26.8 пипса. Самия сайт MyFхBook се впечатли и ми каза, че акаунта ми е изпълнил критериите за
AutоTrade програмата и ми предложи да го даде на други трейдери, за да копират сделките ми. Виж текста:
Congratulations!
Your account fits the criteria of our AutoTrade program which allows you to generate an unlimited income with zero effort, by allowing other My**book members to copy your trades. If you wish to participate in the program, please click the 'Apply' button to submit the system for final review.
Details about the program can be found here: http://www.my**book.com/autotrade/faq